Shop
Ultimele 100 de articole

6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

26 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
7 lucruri nepermise intr-o relatie de cuplu

Cand vine vorba despre cuplu, pasionatii de horoscop fac imediat calcule astrologice legate de contabilitatea intre zodiile celor doi parteneri. Daca unele zodii par a fi create pentru celelalte, unele combinatii pot fi de-a dreptul dezastruoase. Ca si in cazul zodiilor enumerate mai jos. Numai ca, in cazul acestora, chimia sexuala dintre ei este atat de mare, incat, in ciuda incompatibilitatilor astrale, din dormitor sar scantei.

 

 

Taur si Leu

Relatia dintre Taur si Leu poate fi transpusa in doua cuvinte: emotie si pasiune. Este cuplul pe care toata lumea il uraste, pentru ca nu se sfieste deloc sa-si arate afectiunea in public. Sunt firi senzuale si arata asta tuturor. Doar ca, firi foarte orgolioase, nu isi vor cere scuze pentru nimic si vor ajunge sa se desparta, in ciuda chimiei din dormitor.

 

 

Pesti si Balanta

Atat Pestii, cat si Balantele sunt firi optimiste si pozitive. Unii ar putea spune despre ei ca sunt de-a dreptul naivi si cu capul in nori. De cele mai multe ori relatia poate avea de suferit tocmai din pricina faptului ca niciunul nu are simtul realitatii.

 

 

Scorpion si Varsator

Ambii au un comportament egocentric, dar se atrag reciproc precum doi magneti. Nu le place sa se complice si pot aparea multe conflicte care sa duca la desapartire. In dormitor, insa, sunt lipsiti de inhibitii si dau frau liber imaginatiei.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu