Shop

Mentinerea nivelului optim de umiditate din camera copilului cu umidificatoarele de aer cu ultrasunete E-Boda Life

29 februarie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro Umidificator E-Boda Breeze 201

 

50% din bolile pe care le face copilul sunt de natura respiratorie, cauzate de gradul necorespunzator de umezeala din casa.  Cel mai simplu si eficient mod de a creste nivelul umiditatii din casa este  folosirea unui umidificator de aer cu ultrasunete. Modelele de umidificatoare cu ultrasunete si ionizator E-Boda Life, E-Boda Breeze 101 si E-Boda Breeze 201, umezesc aerul pana la nivelul optim datorita jetului reglabil de vapori reci.

 

Pe timpul iernii, in majoritatea caselor incalzite la o temperatura de 23° Celsius, umiditatea aerului scade pana la 15%. Conform cercetarilor, sistemul imunitar functioneaza cel mai bine intr-un mediu in care umiditatea relativa este cuprinsa intre 45% si 65%.

Lipsa umezelii impiedica sistemul imunitar sa respinga germenii cauzatori de infectii si poate incuraja dezvoltarea anumitor bacterii sau virusuri. Un alt efect al aerului uscat este o stare continua de disconfort, deseori  insotita de stari de oboseala si agitatie.

Umidificatoarele cu ultrasunete si ionizator E-Boda asigura o calitate optima a aerului prin mentinerea acestuia la nivelul de umiditate recomandat. In plus, cele doua modele E-Boda, Breeze 101 si Breeze 201 sunt echipate si cu ionizator; astfel scade considerabil cantitatea de praf din aerul incaperii, creand un mediu mult mai sanatos.

Umidificatoarele de aer E-Boda sunt echipate cu rezervoare pentru apa de 3,7 litri si respectiv 5,2 litri, asigurand o autonomie de 13, respectiv 17 ore.  Ambele modele sunt prevazute cu un sistem automat care opreste functionarea umidificatorului in momentul in care se goleste rezervorul.

In plus, modelul de top, E-Boda Breeze 201 este echipat cu umidistat, pentru o umiditate perfect controlata. Astfel, poate fi setat nivelul de umiditate dorit in camera, aparatul oprindu-se in momentul in care atinge valoarea specificata. In clipa in care umiditatea scade sub nivelul presetat, aparatul reporneste pentru a o creste din nou.

 

 

E-Boda este sponsorul marelui premiu al concursului lunii martie „Vino pe Forum si castigi!”. Produsul va fi acordat prin tragere la sorti intre participantii activi de pe forum in luna martie care intrunesc conditiile de concurs.

 

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (3)

  1. silviam spune:

    Am auzit ca e foarte bun sa ai unul in casa

  2. Adi84 spune:

    este bun sa ai unul in casa, dar eu n-am cumparat, aerisem bine zilnic

  3. 27ralu spune:

    Cand era alex mai mic,ma gandeam sa cumpar unul,dar nu m-am putut hotari asupra firmei.asa ca am renuntat.dar,ar fi foarte folositor,ma ales ca i se cam infunda nasul noaptea.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu