Shop

Viata dupa moarte: 5 experiente uluitoare – VIDEO

11 februarie 2017, , Vizualizări: ...
viata dupa moarte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - angel-669262_1920

 

4. Colton Burpo

Micutul Colton Burpo nu avea nici 4 ani cand apendicele sau a explodat si a ajuns de urgenta pe masa de operatie. Cand s-a trezit, doua ore mai tarziu, el le-a povestit parintilor ceva uimitor. A spus ca a ajuns in Rai, unde i-a intalnit pe Dumnezeu, Iisus si Ioan Botezatorul. Erau alaturi chiar si membrii familiei care murisera, chiar si surioara lui (mama avusese un avort spontan de care nu-i povestise micutului). Baietelul a mai spus ca a intalnit un barbat “Pop”. Cand familia i-a aratat albumul de fotografii, Colton a reusit sa-l identifice: era bunicul din partea tatalui. Baietelul a mai povestit ca in timpul operatiei a iesit din salon si l-a vazut pe tatal sau in alta camera, rugandu-se.

 

 

5. Crystal McVea

In 2009, in timpul unei interventii medicale, Crystal McVea a intrat in stop respirator pe masa de operatie. Ea a simtit ca a calatorit in Rai, ceea ce i-a intarit credinta in Dumnezeu, pe care, spune ea,  l-a intalnit in persoana. L-a descris pe Dumnezeu ca fiind o imensa lumina stralucitoare, pe care o putea simti, mirosi, gusta, auzi, atinge. In Rai avea 500 de simturi, nu 5, ca pe pamant. Dumnezeu a intrebat-o daca vrea sa se intoarca pe pamant de doua ori. Si de doua ori ea a cerut sa ramana langa El. Cu toate acestea, Dumnezeu a trimis-o inapoi. McVea poveseste aventura ei in lumea de dincolo in cartea “Trezita in Rai”, publicata in aprilie 2013.

 

 

Urmareste documentarul “Dovezi ştiintifice noi asupra realităţii lumii de dincolo!” aici.

 

 

Foto: Pixabay.com

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN spune:

    SUNT DE ACORD CU CEEA CE AM VIZIONAT,CU MENTIUNEA CA IN UNELE CAZURI TI SE ARATA DE CATRE ENTITATIILE SUPERIOARE SPIRITUALE CARE I-TI SUNT GIZI SI AMBELE LOCURI DIN MEDIUL LOR,RESPECTIV IADUL SI RAIUL.EU AM AJUNS INTR-O ASEMENEA SITUATIE SI AM PUS INTREBARI AL CAROR RASPUNS L-AM PRIMIT,POATE DATORITA FAPTULUI CA SUNT FOARTE CURIOS .TOTUL A FOST LA UN NIVEL DE COMUNICARE VERBALA DIN PARTEA MEA SI TELEPATICA DIN PARTEA LOR,ADICA UN FEL DE INITIERE CARE A AVUT O ATMOSFERA DE RABDARE FOARTE MARE SI UN MOD FOARTE CLAR DE EXPLICARE DIN PARTEA LOR.ESTE CU SIGURANTA NIVELUL URMATOR DE TRANZITIE CATRE CEEA CE MERITA FIECARE DUPA FAPTELE SALE.POT SA ZIC CA LUMEA SE AGITA MULT PREA MULT DEGEABA,SINGURUL LUCRU CARE TREBUIE SA-L FACI PE PAMANT ESTE SA CAUTI IN INTERIORUL TAU CEEA CE DORESTI CU ADEVARAT SA FACI SI SA INCEPI SA TE PERFECTIONEZI IN DOMENIUL ALES DE TINE PENTRU CA TOT CEEA CE FACI SA FACI DIN PLACERE.IAR SINGURA CONCURENTA ADEVARATA NU ESTE CU CEI DIN JURUL TAU CI CU TINE INSATI PRIN AUTODEPASIRE.AM CONVINGEREA CA FIECARE ARE MENIREA LUI PE ACEST PAMANT PE CARE SUNTEM IN TRANZITIE SPRE CEVA MAI ELEVAT SI SPIRITUAL.TOTUL TREBUIE SA SE PETREACA INTR-O ATMOSFERA DE CALM-ANALITIC-RELAXAT.ADICA TREBUIE SA-TI TRAIESTI VIATA SI SA FI SIGUR CA TE ASTEAPTA LUCRURI BUNE IN VIATA,IAR CEI CARE SE DUC SA STITI CA SE DUC INTR-UN LOC MAI BUN SI DEVIN MAI ILUMINATI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.
    ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu