Afla legatura dintre lumanarile parfumate si dintre aerul din casa ta - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Afla legatura dintre lumanarile parfumate si dintre aerul din casa ta

08 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
lumanari parfumate - sfatulparintilor.ro - foter_com

Cateodata, produsele care ar trebui sa iti faca aerul din casa placut, ti-l polueaza. Daca alegi lumanarile sau aromele gresit, s-ar putea sa-ti faci mai mult rau.

Iata care sunt recomandarile EPA (Asociatia Americana pentru Protectia Mediului) ca sa alegi cele mai sanatoase produse pentru tine si familia ta.

 

– Citeste lista ingredientelor si ocoleste lumanarile care au fitilul pe suport din plumb sau alte metale. Acestea sunt folosite pentru a tine cat mai drept fitilul, insa, prin ardere, degaja substante periculoase.

 

– Daca nu ard corespunzator, lumanarile emit un fum negru care nu doar ca innegresc totul in jur, dar nu este nici placut mirositor.

 

– Mai mult, mirosurile degajate de lumanarile necorespunzatoare pot cauza depuneri pe caile respiratorii, dermatita si mutatii genetice.

 

– Alege lumanarile din ceara de albina sau ceara pe baza de uleiuiri vegetale.

 

– Nu lasa lumanarile aprinse nesupravegheate, sunt una dintre sursele de incendiu in locuinte.

 

– In locul lumanarilor parfumate alege difuzoarele de uleiuri esentiale, betigasele parfumate introduse in vase cu uleiuri esentiale.

 

Iti poti prepara singur odorizante de camera, amestecand intr-un recipient cu pulverizator ulei esential organic, pur (10-12 picaturi), pe care sa-l amesteci cu o ceasca de apa. Pulverizeaza cand simti nevoia unui aer placut. Aceasta varianta este foarte sigura, singura avertizare fiind pentru persoanele care sunt alergice la anumite flori care se folosesc la prepararea uleiurilor.

 

Sursa: greenbuildermedia.com

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu