Shop
Ultimele 100 de articole

Vrei casa ta pe pamant fara probleme si costuri inutile? 13 sfaturi foarte practice ca sa obtii cel mai bun proiect de la arhitect

30 martie 2017, , Vizualizări: ...
casa - sfatulparintilor.ro - foter_com

Ca sa ajungi sa iti traiesti visul de a avea propria ta casa mult dorita pe pamant, dupa ce ti-ai cumparat terenul trebuie sa treci si prin importanta etapa de colaborare cu proiectantii si arhictectii, cei care dau viata pe hartie visului tau. Pentru multe persoane, aceasta experienta nu este tocmai usoara sau placuta, mai ales cand nu stiu cum sa puna problema si sa explice ce vor sau cand se trezesc cu o propunere de la arhitecti cu care nu sunt confortabili dar pe care nu stiu cum sa o refuze.

Iata sfaturi pretioase pe care este vital sa le stii INAINTE sa pornesti la drum, ca sa obtii varianta cea mai buna a casei tale, tips & tricks desprinse din experienta de ani de zile si de zeci de proiecte ale specialistilor care au scris ghidul “Cum sa ai casa visata cu minime costuri si calitate maxima” :

 

1. Cand alegi proiectantul, cauta printre prieteni și rude, prin reviste de specialitate, arhitecți de care au fost mulțumiți. Gasește cat mai multi. Aduna referințe despre munca lor și despre ei ca persoane.

 

2. Dupa ce te hotaraști la 2-3 arhitecti, roaga-i sa iți prezinte lucrarile lor executate și adresele acestora.

 

3. Mergi la locațiile respective, vizioneaza-le macar din afara și in cazul in care se poate, vorbește cu locatarii si ia relatii despre casa și despre arhitect. Acest lucru te poate scuti de multe complicatii ulterioare!

 

4. Dupa ce te-ai hotarat cu cine vrei sa-ti proiectezi casa, da acest brief in scris arhitectului și discuta-l cu el in amanunt. Arhitectul nu are cum sa ghiceasca ceea ce iti doresti, iar tu vei avea motive sa refuzi munca lui in cazul in care dupa ce l-ai informat detaliat asupra dorințelor, vine cu ceva care nu respecta specificatiile date.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu