Familie-Părinţi/Frumusețe și stil

Mmmm, delicios! 3 masti de ten cu zahar

13 mai 2017, , Vizualizări: ...
frumusete ten - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Stim ca iti doresti un ten perfect si pentru asta iti venim din nou in ajutor cu cateva sugestii simple de aplicat acasa. Asa cum te-am obisnuit deja, nu trebuie sa cauti prea departe ca sa gasesti ingredientele ideale pentru o masca de ten hidratanta si hranitoare. Vei descoperi ca ai totul la indemana – in camara sau in dulapul de bucatarie – pentru o ingrijire naturala si sanatoasa a pielii.

Poate ca nu stiai asta, dar zaharul e un element care se preteaza foarte bine la ingrijirea tenului. Textura sa il face ideal pentru mastile abrazive, astfel incat poate fi utilizat la indepartarea celulelor de piele moarta, conferindu-i un aspect proaspat si curat.

 

Iata cateva retete pentru masti de ten care exfoliaza pielea.

 
Zahar si apa

Aceasta masca este ideala pentru ten uscat si aspru. Ai nevoie de 2 linguri de zahar (daca e posibil, alege zahar organic) si 3 linguri de apa calda. Amesteca bine ingredientele intr-un bol, pana cand se topeste zaharul – trebuie sa fie complet dizolvat, pentru ca altfel poate cauza leziuni microscopice la nivelul pielii. Dupa ce ai preparat solutia, aplic-o pe fata cu ajutorul degetelor si las-o sa actioneze cateva secunde. Odata ce s-a uscat, indeparteaz-o cu putina apa calda.

 

 

Lapte si zahar brun

O alta masca de ten simplu de preparat este cea cu lapte si zahar brun. Pentru asta nu-ti trebuie decat 2 linguri de zahar si un sfert de cana de lapte. Ingredientele se amesteca pana la omogenizare, apoi se aplica pe ten. Masca trebuie lasata sa-si faca efectul timp de 10 – 15 minute, dupa care se clateste cu apa calduta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu