Shop
Ultimele 100 de articole

Acest FRUCT anihileaza mirosurile corpului de doua ori mai repede decat orice deodorant

28 august 2017, , Vizualizări: ...
transpiratie miros urat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - erotic-1539514_1920

Poate fi greu de crezut insa transpiratia poate elimina infectiile. Dermcidina, un compus aflat in transpiratie, este responsabila cu distrugerea bacteriilor periculoase inainte ca acestea sa patrunda in corp.

Iar acest proces este afectat de antipespirantele care blocheaza cu aluminiu si toxine glandele sudoripare. Asa ca bacteriile aflate pe piele se pot dezvolta, multiplica si infiltra in sistemul circulator.

Pentru a perveni acest lucru, renunta la antipespirante si alte deodorante comerciale intrucat contin multe toxine periculoase pentru sanatatea corpului – pot cauza Alzheimer, cancer si alte afectiuni de acelasi fel, inclusiv afectarea sistemului reproducator.

Totusi, nu poti renunta la igiena si la eliminarea mirosului neplacut al corpului. Cum poti obtine asta fata sa apelezi la antipespirante?

Raspunsul la aceasta dilema este limeta. Nu doar ca folosirea sa este sigura, insa nici nu are efecte secundare. Ba mai mult este considerata mai eficace comparativ cu produsele artificiale. Are abilitatea de a elimina in totalitate mirosul neplacut al corpului si nu doar de a-l acoperi asa cu fac deodorantele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu