Shop

Fanii lui Dovlecel au motiv de bucurie! Irina Nicolae lansează aplicaţia de iPad “În ţara lui Dovlecel”!

16 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - agentia de presa mondena - Irina Nicolae

Ziua de 1 iunie vine cu un cadou minunat pentru fanii lui Dovlecel! La Bookfest, târgul de carte de la Romexpo, Irina Nicolae va lansa prima aplicaţie interactivă pentru copii din România, ce are la baza minunata poveste “În ţara lui Dovlecel”.

Pe 1 iunie, la ora 13.00, părinţii şi copiii sunt aşteptaţi la Pavilionul Internaţional, standul C3, pentru a asista la evenimentul de lansare a aplicaţiei de iPad “În ţara lui Dovlecel”.

Micuţii pasionaţi de tehnologie vor putea de acum înainte să descopere universul lui Dovlecel doar printr-o simplă atingere a ecranului iPadului, vor putea admira ilustraţiile realizate de Iulian Pena, vor descoperi animaţii surprinzătoare.

 

sfatulparintilor.ro - Dovlecel - Agentia de presa mondena PR

 

În plus, iPadul le va putea citi singur povestea, atât în limba română, cât şi în limba engleză. Actori talentaţi au înregistrat în studio povestea lui Dovlecel, ca pentru un veritabil teatru radiofonic, iar varianta în engleză a fost înregistrată de un narator britanic tocmai la Londra.

Micuţii au astfel ocazia să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză, dar să se şi bucure de minunăţiile poveştii scrise de Irina Nicolae.

Este pentru prima dată când se lansează o astfel de aplicaţie în România. Ea are la bază succesul de care se bucură, încă din 2009 seria cărţilor cu Dovlecel.

În urmă cu trei ani, după ce a cunoscut succesul pe scena muzicală şi în televiziune, Irina Nicolae a lasat una din cele mai de succes serii de cărţi pentru copii.

Volumul “În ţara lui Dovlecel”, care are la bază povestea prichindeilor Maya şi Marc, a fost urmat de cinci cărţi educative şi o serie de trei puzzle-uri (“Colorează cu Dovlecel”, ”Dovlecel te învaţă să numeri”, “Dovlecel te învaţă alfabetul”, “Dovlecel te învaţă calendarul naturii”, “Să învăţăm formele şi culorile cu Dovlecel”).

Dovlecel, marcă înregistrată a Irinei Nicolae, a devenit un personaj prezent în viata copiilor din România.

Scriitoarea primeşte zilnic emailuri de mulţumire de la părinţii copiilor, pentru faptul că le-a oferit un ajutor important în educarea micuţilor, într-o manieră atât de plăcută.

Multi copii din România au pereţii casei desenaţi cu figura lui Dovlecel sau au avut la aniversări torturi cu fotografia personajului.

Începând cu 1 iunie 2012, Dovlecel intr acum în lumea digitală. Micuţii au acum ocazia să urmăreasca povestea, răsfoind pe ecranul iPadului ilustraţiile cărtii, la care s-au adăugat, în premieră, cinci noi pagini.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (12)

 1. marinec spune:

  are niste carticele foarte frumoase irina…dar cam scumpicele

 2. 27ralu spune:

  Cred ca toate cartile ptr copii sunt scumpe,Marinec.copiii vad,copiii vor.si parintii le cumpara.cred ca asta ar fi explicatia.

 3. ingeras_miki spune:

  ce-ati zice ca dovlecel sa le arate copiilor mai multe jocuri ?in afara de numarat, colorat, invatat , copiii mai trebuie sa se si joace, nu credeti ? de aceea sunt copii

 4. laurian76 spune:

  Dovlecel pe Marte. Si Dovlecel in adancurile oceanelor!

 5. cocolino3 spune:

  Dovlecel în lumea animalelor, a plantelor. Dovlecel în munți, vizitînd mănastiri etc. Dovlecel învățînd limbi străine.

 6. aliceb77 spune:

  Animalele si plantele sunt domenii care ii fascineaza pe copii. Asa ca propun o calatorie a lui Dovlecel impreuna cu copilasii nostri in lumea animalelor domestice, salbatice, in lumea pestilor, a animalelorm acvatice.

 7. STAN DANIELA spune:

  Dovlecel face sport ,Dovlecel la munte si la mare sauDovlecel la circ .

 8. 25august2010 spune:

  Eu as vrea ca Dovlecel sa fie mereu cu mine in parc la joaca!

 9. Steffy3 spune:

  Plimbarea printre stele, vizitarea planetelor si intalnirea cu prieteni incredibili ar fi on motiv de bucurie pentru piretenii lui Dovlecel.

 10. maruta spune:

  Dovlecel in jocul de pe telefon!!!

 11. nicoletavaly spune:

  Dovlecel ar vrea sa faca o plimbare in Univers, printre stele, sa aterizeze pe Luna, sa faca cercetari, descoperiri noi.

 12. claudia_gradinaru spune:

  Dovlecel sa ne dea sfaturi de comportament in societate (sa vina in vizita la gradinita. sa mearga la teatru de papusi, in vizita la prietenii parintilor, la restaurant cu parintii, etc.).
  dovlecel sa ne invete cum sa participam la actiuni ecologice. dovlecel sa participe alaturi de parinti la mici activitati gospodaresti (in casa, in gradina)

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu