8 feluri in care iti spune TE IUBESC fara sa rosteasca te iubesc - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

8 feluri in care iti spune TE IUBESC fara sa rosteasca te iubesc

08 mai 2016, , Vizualizări: ...
Horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Sotii si-au capatat o reputatie proasta pentru inabilitatea lor de a-si exprima sentimentele, mai ales cand trebuie sa spuna „Te iubesc”. Poate ca sotul tau iti spune ca te iubeste atunci cand pleaca si cand se intoarce de la serviciu, ori inainte sa-ti spuna noapte buna, insa nu este ceva care barbatul sa o spuna, de obicei, si intre aceste momente. Crezi sau nu, impartasirea emotiilor delicate nu este o caracteristica a barbatului obisnuit.

Doamnelor, nu lasati ca lipsa acestor cuvinte pe care le asteptati din partea sotilor vostri sa va descurajeze. Chiar daca vorbele sunt extrem de importante, expresiile iubirii nu sunt intotdeauna spuse in gura mare. Cand buzele lui par pecetluite iti spune „Te iubesc” prin lucrurile pe care le face pentru tine. Unele dintre actiunile lui trec neobservate pentru ca sunt marunte si simple, insa cand privesti lucrurile din perspectiva lui vei vedea sacrificiul pe care il face cu adevarat.

 

Iata 8 feluri in care iti spune te iubesc fara sa rosteasca te iubesc.

 

 

  1. Te lasa sa alegi

Daca mergeti impreuna la un film, iar sotul tau te lasa sa alegi pelicula iti arata ca ceea ce doresti tu este important pentru el. La fel, daca iti spune sa alegeti ce veti manca la cina, culoarea urmatoarei masini, destinatia vacantei de vara… iti spune foarte tare ca te iubeste si ca esti extrem de importanta in ochii lui.

 

 

  1. Te ajuta cu treburile casnice

Cand sotul vine acasa dupa o zi lunga de munca si alege sa te ajute sa termini de preparat cina ar trebui sa stii ca acesta este felul lui de ati spune „Te iubesc”. Daca, in general, te ajuta la treburile gospodaresti (sa dea cu mopul, sa spele vasele murdare, sa intinda rufele la uscat etc) nu o face din datorie sau sa se dea mare in fata prietenilor. De fapt o face pentru ca stie ca asa iti este si tie mai usor.

 

  1. Iti cere sfatul

Atunci cand sotul tau iti cere sfatul nu doar ca iti spune ca te iubeste, insa iti demonstreaza ca are incredere in cunostiintele tale si se lasa ghidat de ele. Pentru barbati este greu sa ceara ajutorul altora asa ca daca sotul tau vine si iti cere parerea cu privire la un anumit lucru, simte-te onorata si iubita. Te afli in cercul foarte strans al persoanelor in care are incredere si in fata carora se deschide. In esenta, iti spune, „Te iubesc si stiu ca ma pot deschide in fata ta fara sa-mi fie teama ca vei incepe sa ma judeci”.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu