6 lucruri despre sărut pe care nu le ştiai - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

6 lucruri despre sărut pe care nu le ştiai

20 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Ce nu stiai despre sarut

Despre sărut se ştie că este cea mai frumoasă modalitate pentru a-ţi exprima iubirea. Se ştiu atât de multe lucruri despre sărut şi există multe căi de a săruta în funcţie pe persoana pe care o săruţi. Însă sunt şi 6 lucruri despre sărut te vor lăsa cu gura căscată. Citeşte cu atenţie aceste secrete despre sărut care îţi vor deschide apetitul pentru săruturi.

 

 

Se poate spune despre sărut, fără putinţă de tăgadă, că îţi face bine

Actul sărutului este sănătate pură pentru tine. Sărutul îmbunătăteşte aspectul pielii, ajută circulaţia sângelui şi ajută la vindecarea durerilor de cap. Acum ştii că nu ai nevoie să apelezi la antinevralgic data viitoare când te doare capul. În loc de o pastilă, sărută-ţi cu soţia/soţul. Cu siguranţă că va fi mult mai plăcut să scapi astfel de durerea sâcâitoare de cap.

 

 

 

Când vorbim despre sărut, îl putem echivala cu un antrenament

În vreme ce un sărut pe obraz utilizează numai 2 muşchi, un sărut franţuzesc utilizează 34 dintre muschii feţei. Acestea fiind spuse trebuie adăugat că un sărut romantic, însă scurt, va arde 2 calorii, iar un sărut pasional te scapă de 5 calorii. În cazul în care menţii ritmul timp de 10 minute vei arde 26 de calorii. Vestea bună este că dacă te săruţi cu partenerul timp de o oră, vei putea renunţa la sală, întrucât nu mai puţin de 1.600 de calorii vor fi arse. Că să nu mai vorbim că sărutul este mai uşor şi mai incitat decât un antrenament la sala de forţă.

 

 

 

Sigur aţi auzit despre sărutul straniu al eschomoşilor. Ei bine, atingerea nasurilor este doar o poveste

Chiar un eschimos a ţinut să infirme sfatul că locuitorii din iglu obişnuiesc să se sărute prin frecarea nasurilor. Potrivit bărbatului, producătorii de la Hollywood sunt cei care au autentificat mitul, când acesta nu este decât o poveste neadevărată. Eschimosul susţine că a crescut într-o familie tradiţională din Alaska timp de 67 de ani şi că niciodată nu i-a văzut pe eschimoşi  frecându-şi nasurile. De fapt, aceştia se sărută ca toţi oamenii.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comentarii (3)

  1. adelin_a spune:

    ce nu stiam despre sarut …sunt multe ..da cu multa practica cu siguranta le voi afla;))))

  2. asminasmin spune:

    interesante lucruri,chiar nu stiam

  3. riana spune:

    nici eu nu stiam …

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu