Iata 15 alimente care previn cancerul:
1. Legume cucifere: broccoli, conopida, varza, varza de Bruxelles, napi, bok choy. Aceste vegetale sunt bogate in substante anticancer precum isotiocianati.
2. Anghinare pentru ca este sursa de salvestroli.
3. Legume verzi, precum spanacul, salata verde pentru fibre, acid folic si o paleta larga de agenti anticancerigeni – carotenoidele. Alte legume colorate – varza rosie si sfecla.
4. Struguri si vin rosu, in special pentru resveratrol.
5. Legume: fasole, mazare si linte pentru saponine.
6. Fructe de padure precum afine, pentru acidul elagic si antocianoside.
7. Seminte de in care contin grasimi esentiale precum acidul alpha-linolenic si alte grasimi bune.
8. Usturoi, ceapa, arpagic si praz care sunt surse bogate de alicina, o substanta anticancerigena.
9. Ceai verde, pentru catechine, un antioxidant puternic.
10. Rosii, pentru faimosul licopen.
11. Turmeric. Curcuma are nenumarate beneficii, gratie antioxidantilor puternici pe care ii contine.
12. Mere. Potrivit Jurnalului Institutului American de cercetare a Cancerului, persoanele care mananca mere regulat isi micsoreaza cu 60% riscul de a face cancer pulmonar.
13. Ulei de masline. Consumul zilnic de ulei de masline dezactiveaza celulele canceroase.
14. Ciuperci albe. Pot stopa cresterea tumorilor si reduce greutatea tumorilor canceroase.
15. Morcovi. Contin beta-caroten care scade riscul de cancer, in special cel la san.
Nu rata nici: 5 alimente care omoara natural celulele canceroase din corp
Citeste continuarea: 1 2
Aceste DOUĂ ZODII respiră UȘURATE după ULTIMA SuperLună plină până în octombrie 2025
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025