Motive esentiale sa mananci mai multe lactate fermentate - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Motive esentiale sa mananci mai multe lactate fermentate

  1. Prin fermentare lactatele isi imbunatatesc continutul nutritional, digestibilitatea si abilitatea de detoxifiere

Aceste rezultate sunt obtinute prin conservarea enzimelor lactaza si lipaza care te ajuta sa absorbi mai multi nutrienti din lactatele fermentate. In plus, lactatele fermentate au un nivel mai crescut atat de vitamine B, o abilitate imbunatatita de detoxifiere, dar si mai multe probiotice, bacteriile sanatoase din intestine.

Probioticele ajuta la imbunatatirea digestiei si intareste sistemul imunitar.

In cazul in care ai intoleranta la lactate, produsele fermentate sunt potrivite pentru tine.

Iata cateva dintre cele mai bune lactate fermentate:

Iaurt: probabil unul dintre cele mai consumate lactate fermentate la nivel mondial si asta din motive bine intemeiate – studiile au aratat efectele extraordinare in promovarea sanatatii tractului digestiv, in special la copii. Incearca sa consumi iaurt grecesc neindulcit in care sa pui o mana de afine congelate pentru un desert sanatos si gustos.

Kefir: aceasta bautura din lapte de vaca, capra ori oaie contine o multime de bacterii cu beneficii numeroase pentru sanatate. Printre multe altele, in kefir se gasesc niveluri ridicate de B12, calciu, magneziu, vitamina K2, biotina, acid folic, enzime si probiotice.

Branza: este facuta din lapte (de capra, vaca, oaie) nepasteurizat, iar in continutul sau se gasesc probotice, termofilus, bifidus, si acidofilus. Potrivit unor studii recente s-a descoperit ca toate aceste probiotice ajuta in cazul problemelor neurologice, imbunatateste sanatatea digestiva si sistemul imunitar.

Sursa: mindbodygreen.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/11/2015