Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de joi, 26 ianuarie 2012 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de joi, 26 ianuarie 2012

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de joi, 26 ianuarie 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru astazi, joi, 26 ianuarie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie dar si multe alte informatii utile din acest domeniu gasiti cu incredere pe www.astrocafe.ro.

 

 

WORKSHOP

cu dr Nicoleta Svarlefus

de autocunoastere si transformare personala

27-29 ianuarie 2012, Bucuresti

Traieste viata pentru care ai fost creat!

Detalii aici.

 

 

Berbec
Cu Luna in Pesti, dispozitia ta ar putea fi una melancolica, cu emotii puternice si schimbatoare. Este o zi a discretiei si receptivitatii, in care ai de invatat lectia rabdarii si acceptarii. Daca in zona profesionala lucrurile stagneaza iar ideile tale par sa se poticneasca in conceptiile rigide si tematoare ale celorlalti, este doar un semn ca nu e momentul sa te grabesti, ci sa astepti.

 

Taur
E posibil sa simti ca inaintezi foarte greu intr-un proiect profesional si ca demersurile tale in zona carierei intampina tot felul de blocaje. Totusi, astazi vin informatii si vesti prin intermediul prietenilor. Nu toate sunt utile sau potrivite pentru tine, insa pentru a le tria, e necesar sa fii atent si sa asculti, pentru ca nu se stie de unde vin solutiile.

 

 

Gemeni
S-ar putea ca astazi sa ti se faca o oferta tentanta de catre un sef sau o alta persoana cu autoritate ori sa fii tinta unei strategii de manipulare. Atentie, asadar, la intentiile din spatele cuvintelor, la mesajele non-verbale, la ce-ti spune intuitia. S-ar putea ca drumul pe care ti-l arata cineva din exterior sa nu fie cel potrivit pentru tine.

 

 

Rac
Contextul astral al acestei perioade este potrivit pentru clarificari, reformulari ale relatiilor, schimbarea coordonatelor unor colaborari, armonizarea relatiei conjugale. Cat timp Mercur se mai afla in Capricorn, adica pana pe 28 ianuarie, ai oportunitatea sa stabilesti ce parteneriate pastrezi, in ce termeni si cu ce scop. In aceasta ordine de idei, astazi uita-te daca nu cumva e necesar sa renunti la un punct de vedere rigid si sa accepti ca undeva, candva, ai gresit.

 

Leu
Conjunctia Luna-Venus in Pesti si aspectele dinamice in care este implicata in a doua parte a zilei indica blocarea unor asteptari in ce priveste segmentul financiar. Cu alte cuvinte, un sprijin pe care te bazai nu vine, cineva nu-si tine promisiunea sau un partener se dovedeste a fi nehotarat in privinta unor obiective comune. Oricum, astazi e bine sa ai incredere doar in tine si sa fii prudent in privinta investitiilor.

 

Fecioara
Poate ca astazi nu primesti aprobarile asteptate, recunoasterea pe care o meriti sau laudele dorite. Nu pentru ca nu ti se cuvin toate acestea, ci pentru ca oamenilor din preajma le e greu sa-si exprime in cuvinte aprecierea.  Asadar, nu lua personal lipsa de reactie a celorlalti si fii gata sa faci tu primul pas spre orice lamurire care-ti este necesara.

 

Balanta
Conjunctia Luna-Venus in Pesti iti poate induce astazi o atitudine nepasatoare, lene, ambiguitate, fuga din fata responsabilitatilor, mai ales ca activeaza zona muncii si serviciului. Asadar,  activitatile care cer simt practic, efort fizic sustinut sau decizii ferme, ar trebui amanate in favoarea celor care se axeaza pe creativitate si simt artistic.

 

 

Scorpion
Luna in Pesti si aspectele dinamice in care este implicata vorbesc despre nemultumiri legate de viata afectiva sau dezamagiri in ce priveste o relatie de prietenie. In orice caz, astazi poti avea senzatia ca intentiile tale sunt intelese gresit sau ca nu poti ajunge la inima cuiva. Cu toate acestea, rezista tentatiei de a te victimiza si ofera-le celorlalti spatiul de care au nevoie. Totul iti va deveni clar in curand.

 

Sagetator
E posibil ca astazi sa realizezi ca una iti doresti si alta faci. Cu alte cuvinte, exista o discrepanta intre viziune si realitate, intre interior si exterior.  Asadar, e momentul  sa elimini aceste discrepante, fiind tu insuti, spunand ce gandesti  si actionand in consecinta. Chiar daca schimbare interioara va aduce schimbari exterioare, in familie sau cariera, cu siguranta acestea sunt pentru binele tau.

 

Capricorn
Luna in Pesti activeaza zona comunicarii si permite gasirea unor puncte convergente si cai pasnice de negociere, in situatii tensionate sau conflictuale.  Altfel spus, poti rezolva orice astazi, daca renunti la lupta, la un punct de vedere si la dorinta de a avea dreptate cu orice pret. Pe de alta parte, e foarte important sa-ti pastrezi integritatea in orice situatie.

 

Varsator
Contextul astral de astazi atrage atentia asupra segmentului financiar, destul de vulnerabil si incert in aceasta perioada. Asadar, cea mai inteleapta alegere pare sa fie aceea de a-ti pune la adapost resursele materiale, prin renuntarea la  o serie de cheltuieli inutile si reformularea prioritatilor. Investitiile semnificative ar trebui evitate.

 

 

Pesti

E clar ca te afli intr-un plin proces de reevaluare a relatiilor, inclusiv a relatiei conjugale. Iar ziua de astazi, desi tensionata pe alocuri, te poate ajuta sa-ti clarifici sentimentele fata de cineva, sa vezi cu alti ochi unele relatii, sa te convingi de intentiile celor din jur. Pe de alta parte, e posibil sa apara schimbari si reconfigurari si in cadrul unor parteneriate de afaceri.

 

 

 

Citeste si alte sfaturi si informatii utile de la Sfatulparintilor.ro:

Pentru suflet de mama: Cuvantul Angelei

De ce nu e bine pentru tine sa sari peste micul dejun

Reteta zilei: Burek cu branza si spanac

Desert de casa: Eclere

Criza economica te poate eroda si distruge. Afla cum ii poti face fata

Sondaj despre sex: Ce gandesc barbatii despre amor

Anul scolar 2012-2013: Noile conditii in care poti inscrie copilul in Clasa I. Informatii despre clasa pregatitoare

Concurs nou din 23 ianuarie! Aptamil prezinta concursul special dedicat mamicilor: Despre protectia imunitara

Pregatirea juniorului pentru inceperea gradinitei si intrarea in colectivitate

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 26/01/2012