Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de sambata, 21 ianuarie 2012 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de sambata, 21 ianuarie 2012

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de sambata, 21 ianuarie 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru astazi, sambata, 21 ianuarie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie dar si multe alte informatii utile din acest domeniu gasiti cu incredere pe www.astrocafe.ro.

 

 

WORKSHOP

cu dr Nicoleta Svarlefus

de autocunoastere si transformare personala

27-29 ianuarie 2012

Bucuresti

Traieste viata pentru care ai fost creat!

Detalii aici.

 

 

 

Berbec
Sambata, ne trezim cu Soarele in zodia Varsator. Sunt doua zile in care poti veni cu idei sclipitoare care sa creasca sansele de reusita ale unui proiect in care esti implicat. E bine sa traiesti insa si in prezent, pentru ca mintea ta este conectata la viitor si totul parca are legatura cu ce va fi peste cateva luni sau cativa ani. Planurile tale fac referire la oameni si la bani. Poate pe undeva supralicitezi rolul cuiva, care poate nu are dorinta de a se implica pe cat ti-ai dori tu. De asemenea, ai putea constata ca, deocamdata, nici banii nu sunt la fel de multi pe cat credeai. Mesajul weekendului este sa ramai realist si sa nu visezi cu ochii deschisi. Vezi ce si cat poti face concret si fii atent pe cine te poti baza.

 

Taur
Intrarea Soarelui in Varsator anunta weeendul acesta o schimbare de perspectiva in viata ta. Ai putea avea intuitii legate de locul si de rolul pe care vrei sa-l ocupi in lume. Tocmai acum iti vin idei despre cum ai putea schimba ceva la cariera ta si la modul in care iti proiectezi imaginea. Pentru tine, este foarte indicat sa-ti pui limite, pentru ca ai tendinta de a lua lucrurile la gramada. In primul rand, ar fi bine sa-ti notezi ideile care-ti vin, pentru ca unele iti pot scapa printre degete. In al doilea rand, evita sa te imprastii in prea multe directii, fixeaza-ti obiectie clare si tine-te de ele. E in regula sa fii si polivalent, numai ca esti ca un rau care da sa iasa din matca. Concentreaza-te mai bine sa fii eficient!

 

Gemeni
Soarele in casa convingerilor personale incepand din acest weekend iti poate da falsa impresie ca intotdeauna e ca tine. De aceea, testul pe care il ai de trecut sambata si duminica este acela de a accepta si punctele de vedere ale celorlalti, chiar daca nu esti de acord cu interlocutorii tai. Nu incerca sa bagi altora cu forta credintele tale, pentru ca perspectiva ta asupra lucrurilor este doar una singura. Invata sa asculti si nu ezita sa ceri sfaturi! Consultarea unui specialist in cazul in care simti niste blocaje este semn de intelepciune, pentru ca renunti la orgoliul ca puterea ta de a rationa ar fi fara gres. Prietenii si oamenii cu greutate din viata ta iti pot da ponturi pentru actiunile viitoare.

 

Rac
Sambata si duminica pot fi zile extrem de semnificative pentru tine. Lucruri din trecutul tau, de care pana acum nu ai fost constient, pot sa iasa la suprafata. Ele vizeaza ceea ce au spus ori au facut niste oameni din anturaj, pe care tu ii considerai de partea ta. Ti se poate demonstra ca ai avut perceptii gresite si ca fata adevarata a oamenilor este cu totul alta. De asemenea, iti poti da seama ca ai judecat gresit niste oameni care, de fapt, erau de partea ta. Ce se intampla acum este foarte important, deoarece pe baza a ceea ce vine despre trecut, poti la decizii legate de prezenta unor oameni in viata ta si de implicarea ta intr-un grup sau o echipa. Lucrurile pot lua intorsaturi bruste si favorabile tie.

 

Leu
Primul weekend cu Soarele in Varsator te face sa ridici foarte mult stacheta. Pretentiile tale sunt in crestere, asa ca partenerul de viata, colaboratorii si asociatii tai ar putea simti o oarecare nemultumire din partea ta. E bine sa iti dai seama ca, pe alocuri, exagerezi si ca, uneori, pur si simplu nu se poate mai mult. In plus, viata de cuplu intra in contradictie cu activitatea profesionala, asa ca e posibil sa te ocupi ori de una, ori de alta, chiar daca ar trebui sa fie zile libere. Cu toate asteptarile tale, mintea ta este conectata la niste aspiratii si idealuri pe care ai puterea sa le concretizezi. Pentru a le aduce mai aproape de tine, tot de ceilalti ai nevoie. Fii ingaduitor, forteaza doar atat cat se poate si ia lucrurile pas cu pas!

 

Fecioara
Weekendul acesta te pune fata in fata cu niste dezechilibre pe care ti le provoci singur din cauza unui stil de viata nesanatos. De aceea, trebuie sa te odihnesti suficient, sa faci exercitii de relaxare si sa ai mare grija la alimentatie. Evita tentatia de a manca mai ales pe fond nervos, cu atat mai mult cu cat nu e o metoda prin care sa-ti rezolvi problemele. Dimpotriva, risti sa atragi chiar mai multe. In plus, nu te stresa ca nu termini toate treburile pe care ti le-ai propus. Aminteste-ti ca intotdeauna mai e si maine o zi. E posibil ca cineva pe care prea putin contai sa iti sara in ajutor. Asa ca invata sa primesti sprjin si nu lua totul pe cont propriu. Nu te da singur peste cap daca vrei sa ramai in forma!

 

Balanta
Sambata si duminica incepe o etapa romantica din viata ta. Devii mai seducator, mai deschis, mai dornic sa te bucuri de viata. Numai ca, deocamdata, in aceste doua zile percepi destul de deformat relatia cu persoana iubita si cu copiii. E posibil sa ai o placere sadica de a tine evidenta modului in care au cheltuit banii. De aici se pot naste reprosuri si un intreg lant de evennimente nedorite. Asadar, chiar daca ti se pare ca cei dragi au sarit calul, nu tine neaparat sa le faci observatii! Mai bine conceentreaza-te pe modul in care ai putea petrece timul liber impreuna cu ei. Poate sa apara o idee spontana de a lua parte la un eveniment sau de a face ceva impreuna si este foarte bine sa-i dai curs!

 

Scorpion
Weekendul acesta ai un surplus de energie nervoasa, care ar fi excelent sa fie consumata la nivel fizic. Asa ca sportul, dar mai bine munca “de jos” acasa, cu treburi multiple, gatit si curatenie, actioneaza acum asupra ta ca factor de reglare si echilibrare interioara. Ai impulsul de a forta nota si de a trage de partenerul de viata. Nu incerca sa-i impui conditii, accepta ca nu este pregatit sa faca niste pasi! Mai mult, nu-i pretinde lui ceva inainte de a fi chiar tu un exemplu pentru ceea ce asptepti. Sambata si duminica este chiar indicat sa-ti pui in practica ideile creative si originale tot acasa, in locuinta. Poate iti vine o solutie artistica sa pictezi, de exemplu, un loc jupuit de pe perete sau sa muti mobila ca sa maschezi o mica gaura in parchet.

 

Sagetator
Soarele in Varsator ar trebui sa-ti puna lacat la gura weekendul acesta. Fie ca participi la o intrunire, comunici pe mail, vorbesti la telefon ori stai de vorba fata in fata, ai tendinta de a spune mai mult decat trebuie. De aceea, cand vorbesti sau transmiti un mesaj pe orice alta cale, este foarte important sa-ti pui limite si sa stii cand sa te opresti. Altfel, ai putea scapa un porumbel. Chiar si cu glumele ar fi bine sa te intinzi numai pana la un anumit punct. Cel mai bine te simti in compania persoanei iubite si a copiilor. Cu ei ar trebui sa faci planuri pentru timpul liber. Ai putea avea idei geniale si spontane care sa-i antreneze si pe ei in ceva inedit. Incercati ceva nou sau faceti altfel ceva ce ati mai facut!

 

Capricorn
Soarele a intrat in casa banilor, numai ca weekendul acesta nu promite acumulare, ci predispune la risipa. Si nu este vorba de cheltuieli fortate cumva din exterior, ci de alegeri personale. De aceea, ai grija foarte mare la cheltuielile extravagante si nenecesare! Te afli intr-o dispozitie extrem de generoasa si esti pus pe oferit daruri persoanei iubite si copiilor. Limiteaza-te la simple atentii si nu la cadouri impresionante! Daca treci de aceasta ispita de a fi mana sparta, ai putea avea adevarate revelatii legate de niste investitii in casa si locuinta. Pot sa-ti vina idei care nu ti-au mai venit legate de niste combinatii sau aranjamente pe care sa le faci in familie sau cu o proprietate.

 

Varsator
Soarele a intrat in semnul tau zodiacal si iti aduce foarte mult elan. Dintr-o data, simti ca poti muta muntii din loc, ca ii salvezi tu pe cei apropiati, pe fiecare cu probleme lui si asa mai departe. In acest ritm, poti ajunge sa ai asteptari foarte ridicate de la cei de acasa. Nu le cere mai mult decat pot sa duca! Desi parca prezenta ta e necesara in cu totul alta parte, nu neglija weekendul acesta viata de familie, stai cat mai mult pe acasa, petrece cat timp poti in compania celor dragi! Cu toate acestea, reusesti sa te faci simpatic. Gasesti solutii salvatoare la orice situatie, iar intuitia functioneaza ceas. Pur si simplu iti vine cuvantul potrivit la momentul potrivit, asa ca poti intoarce totul in avantajul tau.

 

Pesti

Intrarea Soarelui in Varsator te cam face sa intorci pe toate partile niste cuvinte care iti trec pe la urechi. De aceea, ar fi bine sa nu analizezi si reinterpretezi ce au spus altii sau ce ai auzit de la cutare sau cutare. Nu faci decat sa acumulezi emotii negative care-ti pot da o stare generala nu tocmai buna, cu dureri de cap, de ficat sau de gat. De asemenea, e bine sa fii sincer, dar diplomat, pentru ca daca dai replici taioase, tot tu s-ar putea sa regreti pe urma. Weekendul este foarte bun sa te simti util. Si poti face asta oferind ajutorul tau cuiva care chiar are nevoie de el. Nu ezita sa faci gesturi caritabile sau sa te ocupi de soarta celor mai putin norocosi decat tine. Daca dai pentru ei, pentru tine dai!

 

 

Citeste si alte sfaturi si informatii utile de la Sfatulparintilor.ro:

Motivationalul de weekend: Casa dulgherului sau cum iti construiesti viata
16 lucruri pe care n-ar trebui sa le spui unei mame, fie casnica, fie cu cariera
Rugaciuni pentru copii si familie, folositoare sufletului
Reteta zilei: Muschi de porc umplut ca la Moldova
Desertul zilei: Crema de zahar ars cu dovleac
Adevarul despre produsele cosmetice: ne pot face mai mult rau decat bine?
Tine obezitatea sub control: 13 lucruri surprizatoare pe care nu le stii despre greutatea ta – Partea a II-a

Muzica de dragoste: Ce cantece sa asculti in timp ce faci amor

Curs pentru copii: Cum sa ai un copil echilibrat, sanatos si fericit
Un voucher gratuit pentru cursantul Boem Club cu numarul 1.000

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 21/01/2012