Iti plac vinurile bune? Afla de ce iti fac si bine la sanatate - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Iti plac vinurile bune? Afla de ce iti fac si bine la sanatate

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Iti plac vinurile bune? Afla de ce iti fac si bine la sanatate
vinurile bune - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - wine-2524100_1920

Daca esti un consumator moderat de vinuri bune s-ar putea sa ai mai multe beneficii decat ti-ai fi putut inchipui. Vinurile au proprietati miraculoase care omoara celulele canceroase. Vinul este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia. De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice de vinuri care le-ar aduce beneficii imense.

Gustul sau este agreabil si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Daca aveti posibilitatea, plantati o vita de vie in gradina voastra. Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii? Puteti sa consumati fructele in maniere diferite: puteti sa mancati pulpele, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii etc.

Citeste si: Adevarul despre vin! Te ajuta sa traiesti peste 90 de ani? Ce spun cercetatorii!

Vinurile au efecte asupra chisturilor si tumorilor

Vinului i se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Acesta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer.

Vinul este considerat de asemenea un agent antimicrobian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regleaza tensiunea arteriala ridicata si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.

In Elvetia soselele supraterane au fost inlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date in circuitele agricole special numal pentru cultivarea vitei de vie. In Elvetia care este tara farmaceuticelor s-a constatat ca-i mai bine pentru elvetieni sa consume in mod moderat vin, nu medicamente ucigatoare.

Vinurile distrug celulele maligne din 12 tipuri de cancer

Sursa acestei informatii este fascinanta. Ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca vinul distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas.

Componentele vinului actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase si ce este inca foarte uimitor este ca acest tip de terapie si cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase! (Institutul de Stiinte in Sanatate, Les Breuleux, Elvetia).

Imagine de Robert Wroński de la Pixabay

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 11/06/2022