Oamenii se deosebesc intre ei prin fapte. Mariuca are nevoie de viata. Cu 2 euro la 848 tu o poti ajuta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oamenii se deosebesc intre ei prin fapte. Mariuca are nevoie de viata. Cu 2 euro la 848 tu o poti ajuta

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Oamenii se deosebesc intre ei prin fapte. Mariuca are nevoie de viata. Cu 2 euro la 848 tu o poti ajuta

Sunt MARIA TEODORA. Parintii imi spun MARIUCA.

Sunt din judetul Arges.

Vineri, 11 nov.2011, a fost ziua mea. Am implinit doi anisori. As fi vrut sa-mi serbez ziua de nastere alaturi de parintii mei, de rude, de prieteni… Dar anul asta nu s-a putut… Poate la anul…

Chiar in ziua asta am ajuns la Bucuresti. Si chiar in ziua asta parintii mei au aflat un lucru groaznic. Diagnosticul meu: LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA tip L2. Si tortul comandat de tati ma astepta acasa… mi-l luase bunicul de la cofetarie.

Nimeni nu a venit pe la mine sa ma felicite. Nici cadouri n-am primit. Si mi-as fi dorit o papusica. Care sa semene cu mine: dragalasa, bruneta, cu ochii de caprioara, usor sfioasa si cu nasul in vant. Si care sa se plimbe cu mine prin padurea din spatele casei, si cu care sa mergem sa stam nas in nas cu animalutele mele! Vor mai fi si alte ocazii!

Mami plange, tati nu vorbeste. Se uita unul la altul. Si amandoi la mine. Dar eu stiu sigur ca mami nu ma va lasa sa mi se intample ceva rau.

 

Niciodata!  

Acum sunt internata la Spitalul Fundeni. Sunt si alti copii in jurul meu. Nici ei nu vorbesc.

Iar eu vreau la casa mea, la catelul meu, la pisicuta mea.

Ca dorinta mea sa se implineasca am nevoie de ajutorul vostru. Al vostru, al tuturor.

Ca la anul sa-mi pot sarbatori ziua la mine acasa, am nevoie de un ajutor de aproximativ 100.000 eur pentru un tratament in strainatate. Ii aud vorbind de Germania sau  Austria.

Am nevoie de ganduri bune si de rugaciuni. Vreau sa fiti alaturi de mine si sa-mi simtiti copilaria!

Cu drag si cu speranta,
Mariuca

 

Cazul Mariei Teodora este urmatorul caz de copilas ce poate fi ajutat timp de o saptamana – 17 – 23 decembrie 2011 – prin SMS la 848 cu o donatie de 2 euro de catre oricine cu suflet mare si bun. Fetita sufera de leucemie acuta limfoblastica, boala care poate fi fatala sau care poate fi vindecata, diferenta facand-o banii pe care familia ii poate avea sau nu pentru tratamente.

Tatal fetitei este preot iar familia a deschis siteul www.mariateodora.ro unde puteti gasi orice informatii suplimentare si transparente pe aceasta tema.

 

Sfatulparintilor.ro se alatura tuturor celor ce incearca sa contribuie la redarea sanatatii acestor copii greu si nedrept incercati de soarta.

 

Data articol: 17/12/2011