Trucuri de frumusete: Retete naturale pentru un ten perfect - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Trucuri de frumusete: Retete naturale pentru un ten perfect

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » Trucuri de frumusete: Retete naturale pentru un ten perfect
Retete naturale pentru un ten perfect

Da o fuga la piata si cumpara numai ingrediente naturale, bio, pentru a experimenta aceste retete de frumusete facute in casa. Bucura-te de un tratament spa din cap pana in picioare si elimina toate chimicalele din viata ta.

Prepara in casa retetele de frumusete

Ti-ai dorit vreodata sa iti prepari singura produsele cosmetice? E vremea sa pui in practica aceste planuri marete si sa incerci sa pregatesti aceste retete simple, pentru o frumusete naturala. Economiseste bani si timp rasfatandu-ti tenul, pielea, unghiile si parul cu tratamente naturale.

Protejeaza-ti trupul de efectele nocive ale conditiilor aspre meteo si ale produselor cu chimicale. Obisnuieste-te ca saptamanal sa incluzi in programul tau incarcat o sesiune relaxanta pentru frumusete .

Baie cu lapte si sare pentru o piele stralucitoare

Fa o schimbare foarte benefica pentru pielea ta, folosind aceasta reteta usoara. Foloseste un blender sau ce iti este mai la indemana, pentru a amesteca o cana de amidon de porumb cu 2 cani de lapte praf. Pentru a da un parfum fascinant pentru aceasta sare de baie, adauga 10 picaturi din uleiul tau esential favorit. Pastreaza produsul intr-un recipient inchis si foloseste-l cu incredere pentru o baie hidratanta, cel putin de 2 ori pe saptamana.

Otet alb pentru matreata

Scapa de aceasta problema a scalpului, cu un tratament simplu si natural. Amesteca jumatate de cana de otet cu jumatate de cana de apa. Clateste-te cu aceasta solutie inainte sa te speli pe cap cu sampon. Maseaza-ti lotiunea bine pe scalp pentru a elimina matreata  de la suprafata. Pentru un rezultat vizibil si de durata, repeta acest ritual cat mai des.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 09/08/2022