BLOGUL TAU: Cum alegi tunsoarea perfecta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

BLOGUL TAU: Cum alegi tunsoarea perfecta

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » BLOGUL TAU: Cum alegi tunsoarea perfecta

La BLOGUL TAU pedros ne da niste sfaturi foarte utile despre criteriile de care e bine sa tinem seama cand ne tundem, ca sa nu umblam doua luni cu parul ascuns sub esarfe asteptand sa creasca pentru a repara eroarea.

 

Un par sanatos si bine ingrijit reprezinta baza pentru o coafura perfecta!  O astfel de coafura poate fi transformata cu ajutorul unei tehnici speciale de uscare sau cu ajutorul unui uscator performant.  O tunsoare perfecta este bine proportionata, iar parul arata foarte bine si se simte bine.  O tunsoare buna este potrivita pentru orice ocazieTunsoarea trebuie sa fie usor de intretinut, iar parul trebuie sa arate bine in starea lui naturala inainte de a fi coafat. Nemultumirea fata de o tunsoare poate fi legata mai degraba de coafura in sine decat de tunsoarea propriu-zisaTineti minte: daca frizerul tau a stat 45 de minute pentru a termina coafura, exista riscul ca tu sa nu o poti reface singura acasa.  Care e cea mai buna metoda de a recunoaste un par tuns bine? E usor de coafat si la 6 saptamani dupa ce l-ai tuns.

 

Cum sa va alegeti o tunsoare care sa va prinda bine

Determinarea tipului fetei e primul pas in alegerea unei tunsori care sa va prinda bine.  Daca aveti un nas mai proeminent, atentia trebuie sa cada pe volumul parului.  Daca aveti barbia mica sau dubla, alegeti ceva care sa fie mai scurt la ceafa si mai lung in fata.  Daca aveti fata mai lunga, incercati o tunsoare in scari si o coafura care sa fie mai sus de barbie.  Daca aveti barbia mai lunga, dar si nasul mai proeminent, evitati sa mai creati senzatia de lungime strangand parul departe de fata, cu un accesoriu. 

 

Cele mai intalnite greseli

Cele mai nereusite tunsori sunt rezultatul unor coafuri care nu tin seama de proportia si de forma capului si nici de tipul de par.  Stilul ananas – Partea de sus e tunsa prea scurt fata de restul parului  Stilul mop – Nivelele de sus sunt lasate prea lungi.  Stilul hochei – Parul de la ceafa e prea lung fata de laturi. Carliontii sunt tunsi prea scurt.  Stilul disproportionat – O parte e mai lunga decat cealalta.  Cum sa evitati coafurile nepotrivite Folositi numai un stilist pe care il cunoasteti.  Nu va duceti la un alt stilist dintr-un capriciu.  Mai mergeti cu cineva.  Discutati totul cu stilistul.  Daca mergeti la un stilist pentru prima data, aratati-i niste poze cu tunsorile precedente.  Aduceti poze de celebritati ale caror stiluri va plac. 

Data articol: 28/02/2011