Ei, dragilor, uite ca soseste si luna decembrie, ultima din an. Prima zi a lunii o sarbatorim cu totii, cu mic, cu mare, unii la munte, altii pe langa casa, sau fiecare asa cum isi doreste.
Dragi prieteni, vin catre voi cu cea mai delicioasa reteta de sufle din lume, un sufle de parmezan cu care o sa uimiti toti oaspetii. E asa de bun, incat sunt ferm convinsa ca o sa repetati aceasta reteta cu proxima ocazie!
Dragilor, fructele de mare sunt un deliciu, fara doar si poate. Nu le mancam zilnic, sunt si destul de piperate ca pret, insa din cand in cand, foarte rar, ne putem incumeta sa le preparam, mai ales daca suntem iubitori ai genului.
Dragi prieteni, va ofer, cu drag, o combinatie delicioasa, deloc greu de facut. Va fi, cu siguranta, pe placul tuturor copiilor, dar eu va garantez ca nici adultii n-o vor ocoli: friganele cu mazare.
Dragii mei, de multe ori nici nu stim ce sa mai gatim special cand vine Craciunul. Incercam multe soiuri de prajituri, care mai de care mai greu de gatit, si care ocupa destul timp in viata noastra, asa ca eu m-am gandit sa va ofer o speciala reteta de orez cu lapte, care poate fi servita rece, de la frigider, in pahare, cu o dulceata de casa deasupra.
Haideti sa facem impreuna cea mai grozava TOCANITA DE CIUPERCI, asa cum n-ati mai mancat vreodata!
Dragi prieteni, vine weekendul, asa ca ma gandesc ca fiecare dintre noi ar vrea sa prepare ceva bun, delicios, proaspat si savuros pentru intreaga familie. O prajitura de casa nu se compara cu nimic, pana la urma, caci prospetimea ei, siguranta folosirii celor mai proaspete ingrediente si igiena cu care a fost pregatita sunt, toate, elemente la fel de importante care ne determina sa mancam prajitura cu o pofta nemasurata.
Ficatei de pui! Dragii mei, ficateii de pui nu sunt gustosi decat daca stii sa-i prepari cu adevarat.
Dragi prieteni, din ce in ce mai multa lume ne solicita idei de retete de post. M-am gandit, pentru astazi, sa va ofer reteta minunatelor si gustoaselor chiftelute cu ciuperci, de post, bineinteles.
Cand simtiti, dragi prieteni, ca nu mai e loc nici macar pentru o farama de toba sau caltabos, e momentul sa va indreptati privirea catre legume si sa intocmiti un fel delicios, pentru care stomacul si intregul organism va vor multumi, dupa atata purcel pregatit in fel si chip.
Prieteni dragi, stim ca traditia pune pe platoul aperitivelor de Sarbatori toba, caltabos, slaninute si carnaciori afumati. Dar pentru cei care doresc o variatie, eu va propun un aperitiv spectaculos, mereu apreciat la orice masa, traditionala sau nu, de Sarbatori sau nu, in familie sau nu.
Va propun, dragi prieteni, un “model” de lasagna altfel decat varianta clasica, cu care sa va uimiti prietenii care vin in vizita in weekend si pe care s-o oferiti alaturi de un pahar de vin alb.
Va propun o reteta fina, usoara, care va fi o placere pentru papilele gustative ale oricui, aflat in jurul mesei voastre primitoare.
Reteta chec fin cu unt, lamaie si caise. Dragi prieteni, astazi va ofer reteta unui desert fin si pufos, care poate fi preparat in orice perioada a anului.
Dragilor, azi ne facem de cap, vreti? Uite asa: cu ceafa de porc la cuptor, cu vin si usturoi, faimosii cartofi prajiti, dar intr-o nota originala, si salata de sfecla, pregatita altfel decat metoda clasica.