Ce-ati zice de o delicioasa Saramura de peste? Iata cum se prepara!
Iata o reteta numai buna pentru o masa mai speciala in familie: Peste la cuptor cu sos de usturoi.
Iata o interesanta reteta de peste prajit: File de peste cu unt si pesmet.
Iata o reteta delicioasa si rapida: Peste la cuptor cu vin alb.
Iata un preparat aspectuoas si delicios: Stiuca umpluta cu legume in camasa de pesmet. Reteta trimisa de Anisoara67.
Iata un preparat savuros: Rasol din peste uscat si afumat.
Iata o delicioasa reteta de Somon cu sos alb si garnitura de orez cu legume.
Danielapatty a trimis aceasta minunata reteta de Plachie de crap la cuptor. Ingrediente Plachie de crap la cuptor 6 bucăţi de crap;2 cepe rosii mari;2 ardei kapia;3-4 căţei de usturoi;250 g de roşii cherry;2-3 linguri pasta de tomate;100 ml vin alb;100 ml de apă;100 ml ulei;foi de dafin,sare, piper după gust;pătrunjel verde; […]
Recomandările pentru momentul introducerii peștelui (și a alimentelor solide în general) în dieta unui bebeluș s-au schimbat destul de mult de-a lungul timpului, iar disponibilitatea fiecărui bebeluș variază în mod cert.
Aflata demult la Manastirea Bistrita din Neamt, aceasta reteta de Pastravi manastiresti cu legume s-ar potrivi numai bine pentru zilelele de sarbatoare. Ingrediente Pastravi manastiresti cu legume 3 pastravi, 200 g fasole verde (poate fi si din conserva), doua cepe, doi ardei grasi verzi, vin alb, untdelemn, sare, piper, cimbru.
Ingrediente:
Pastrav-2 buc, sare, ulei, piper usturoi, vin alb
Nu trebuie să pleci prea departe pentru a găsi adevăratele retete romanesti. Doar să nu te îndepărtezi de ulița satului! S-a întâmplat să ajung de câteva ori la Sâmbăta de Sus la vrema dezlegărilor la peşte. Ferice de mine! – mi-am zis, şi nu neapărat pentru că îmi plac bucatele de peşte – şi-mi plac! –, […]
Vânt subţire în zori, valuri mai năprasnic înaintând spre ţărm… simţi cum marea şi ea se pregăteşte să iasă din primăvară, înaintând vitejește spre vară. Cine ştie cu adevărat care e cursul vremii va înţelege că e timpul lufarului. Nea Vili, bătrânul pescar de la malul mării, căruia-i datorez şi reţeta de ciorbă de rapane, […]