Reteta de Revelion: Peste cu legume la cuptor

28 decembrie 2014,

Se spune ca daca mananci peste de Revelion ai noroc tot anul. De aceea va recomandam aceasta reteta de peste cu legume la cuptor.

 

Ingrediente
Un peste mare (al meu nu stiu ce e)
5 morcovi
5 cepe
5 rosii
4-5 catei usturoi
250 ml vin alb sec
piper
sare
ulei

 

Mod de preparare
Pastele curatat se portioneaza in bucati mari.
Legumele se curata se spala si se taie felii.

Legumele se asaza intr-o tava cu pereti mai inalti nu inainte de a unge-o cu ulei. Peste ele se pun bucatile de peste. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga vinul si 200 ml apa si se introduce tava in cuptorul incins pentru 30 min. Cand mancarea e aproape gata adaugam peste ea un mujdei de usturoi si mai tinem la cuptor 10 min.
Se serveste insotita de felii de lamaie.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita