Ingrediente:
3 pastravi
1 cutie de rosii
1 ceapa
1/2 lamaie
sare
Printre atatea preparate de baza de carne de porc, este binevenit un aperitiv din somon, cu creveti si icre.
Ingrediente:
8 fileuri de somon afumat,
1/2 manunchi de marar verde,
80 g. creveti fierti si decorticati,
Danydany81 ne-a trimit so reteta delicioasa: Peste cu ciuperci si usturoi.
Daca va era pofta de o salata de icre, avem aici o reteta simpla si rapida.
Iata o reteta interesanta de tarta cu peste si mere trimisa de Ciprian Ceaus.
Luizaghica a trimis o reteta minunata: Pulpo a la gallega – Caracatita cu cartofi si boia.
Dragilor, fructele de mare sunt un deliciu, fara doar si poate. Nu le mancam zilnic, sunt si destul de piperate ca pret, insa din cand in cand, foarte rar, ne putem incumeta sa le preparam, mai ales daca suntem iubitori ai genului.
Va recomandam o delicioasa reteta de peste, extrem de usor de facut si mai ales sanatoasa, stiut fiind ca patrunjelul este o adevarata planta-medicament.
Ce poti prepara mai rapid decat peste pane? Si este si delicios. Iata o reteta de peste pane cu susan.
Pestele macrou:
Ingrediente:
1 kg de peste macrou proaspat
Condimente (sare, piper, maghiran, busuioc)
Iata o noua reteta trimisa de Akyanca: Peste prajit cu faina de porumb.
Iata o reteta interesanta, cu o combinatie inedita: Pastrav cu bacon.
Doyna ne incanta cu o reteta delicioasa de Somon la cuptor cu morcovi dulci, lamaie si salata de cruditati.
Iata o noua reteta trimisa de Anisoara67: Turnulete aromate cu salau. Ingrediente Turnulete aromate cu salau 400 g carne de salau, fara oase, 300 g morcovi baby congelati, un ardei verde, un ardei rosu, 2 rosii, patrunjel verde,c ateva frunze de busuioc, sare, piper, 2 foi de dafin, un morcov, un pic de ulei […]