Peste la cuptor cu sos de legume

30 martie 2020,
Peste la cuptor cu sos de legume

Iata o reteta delicioasa: Peste la cuptor cu sos de legume.

 

Ingrediente Peste la cuptor cu sos de legume

un peste mare (crap, macrou)

1 ceapa

1 morcov

1 lamaie

1 ardei gras

sare, piper

 

 

Mod de preparare Peste la cuptor cu sos de legume

Pestele se curata si se spala bine. Legumele  le curatam, le spalam si le taiem marunt. Punem pestele condimentat cu sare si piper in tava, iar legumele maruntite le punem pe langa si pe peste. Stropim cu putin ulei de masline  si bagam la cuptor. Este gata cand este rumenit. Poate fi servit cu usturoi sau mamaliguta. Se serveste cald. Pofta buna

Imagine de Andreas Lischka de la Pixabay

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita