Torturi

Tort cu 10 oua

Ingrediente:

10 oua, 2 cani zahar, 2 cani si jumatate de faina, 7 linguri de ulei, 10 linguri de apa, un plic de praf de copt, un praf de sare, esenta de rom, zahar vanilat, zeama de lamaie.

detalii

Tort white & black

Ingrediente: 
Cantitate : 8-10 portii

• 80 gr unt sau margarina Rama
• 500 gr biscuiti amaretti (reteta ce o puteti gasi printre retetele mele), sfaramitati fin
• 300 gr ciocolata alba
• 425 ml frisca lichida

detalii

Tort inimioara cu crema de trufe

Ingrediente: 
Pt pandispan:
-100 g faina
50 g amidon
50 g cacao
150 g zahar
6 oua
80 g unt
1 plic praf de copt

detalii

Tort aniversar de mere

 

Fiind tortul preferat al sotului, nu putem sa ii fac altul de ziua lui.

Ingrediente:
8-10 mere, in functie de marime, 200 g unt/margarina, 9 linguri zahar, 5 oua, 5 linguri faina,  plic praf de copt, frisca, optional visine (din dulceata),

detalii

Tort de Valentine’s Day

Ingrediente:

6 oua

6 linguri apa

12 linguri zahar

12 linguri faina

1 praf de copt

4 linguri ulei

detalii

Tort diplomat cu iaurt de fructe

Este excelent ca nu trebuie sa punem la copt nimic, asa ca e super de facut vara… si oricand, bineinteles.

detalii

Tort love

Un tort racoritor, delicios si usor de facut. Nu are cum sa nu placa sotului. Alaturi de o cupa cu sampanie e super.

detalii

Tort la metru

Ingrediente

pentru blat:

5 oua
5 linguri zahar
5 linguri ulei
1 cana faina
1 praf copt
2 linguri cacao

pentru crema:

1/2 l lapte
1 budinca vanilie
1 zahar vanilat(80 gr)
1 pachet margarina
 

detalii

Tort festiv

BLATUL

5 oua

5 linguri de zahar

5 linguri de faina

1 esenta de vanilie

 

 crema:

1 litru de frisca

5 galbenusuri

1 esenta de vanilie

banane si ananas(din compot)

detalii

Tort de sarbatoare

INGREDIENTE BLAT
6 oua
4 linguri cu faina
2 linguri amidon alimentar
6 linguri zahar
2 linguri apa

INGREDIENTE CREMA:
500 ml lapte
1 cana zahar
6 linguri faina
1 pachet margarina
2 plicuri zahar vanilat
1 lingurita zeama de lamaie
coaja de lamaie,1 praf de sare

detalii

Tort de crema de zahar ars

 

Pentru crema:

1 litru de lapte
6 oua
6 linguri de zahar
Pentru caramelizat 6 linguri de zahar ( cu cat puneti mai mult cu atat rezulta mai mult sirop, deci blatul va fi mai insiropat)

Pentru blat ( blat normal de pandispan)

6 oua,o cana de zahar,o cana de faina

detalii