Aperitive & Garnituri

Pate de soia

1 cescuta boabe de soia

1 ardei capia rosu

15 masline negre

2 lingura patrunjel verde tocat

sare, piper

detalii

Salata de boeuf

La noi in casa este de nelipsita in prag de sarbatoare.  Este delicioasa si m-am gandit sa va impartasesc si voua aceasta reteta.

detalii

Aperitiv cu crenvursti de pui!

Ingrediente:
500 g faina de panificatie
20 g drojdie
1/2 lingurita sare
1 ou

detalii

Aperitiv gustos!

Ieri i-am facut sotului o "declaratie de dragoste" gustoasa!

detalii

Drob din maruntaie de pasare

Ingrediente: 350 g de pipote si inimi de pui; 250 g ficat de pui, 4 oua, 1 legatura patrunjel si una de marar,

detalii

Aperitiv deosebit !

BRAD APERITIV  cu globuri din ketchup
Iti trebuie:
600 g faina
2 oua
2 linguri cu unt
1 cana cu lapte(sau apa)
1 lingurita rasa cu sare
20 g drojdie
    si
carnati, cabanos

detalii

Racitura de pui

Ingrediente

 

2 kg gheare si capuri de pui

1/2 kg morcov

1/2 kg telina

1/2 kg pastarnac

1 capatana usturoi

carne pui(piept,pulpe)

 

detalii

Piftie de porc

Ingrediente
2 ciolane de porc (circa 2 kg), 1/4 kg sorici sau 2-3 picoare de porc, o ceapa (50 g ), foi de dafin,5 – 6 catei de usturoi, 10 boabe de piper, o lingurita rasa de sare .

Mod de preparare
Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece .Se adauga piperul,foi de dafin, sarea si ceapa intreaga. Ca sa nu se tulbure, piftia se fierbe de la inceput la foc mic fara clocote, cu capacul tras putin deoparte. Timpul de fierbere trebuie sa fie de 4-5 ore, ca sa se desprinda bine carnea de pe oase si lichidul sa  

detalii