25 mai 2011
1 cescuta boabe de soia
1 ardei capia rosu
15 masline negre
2 lingura patrunjel verde tocat
sare, piper
detalii14 aprilie 2011
La noi in casa este de nelipsita in prag de sarbatoare. Este delicioasa si m-am gandit sa va impartasesc si voua aceasta reteta.
detalii30 ianuarie 2011
Ingrediente:
500 g faina de panificatie
20 g drojdie
1/2 lingurita sare
1 ou
27 ianuarie 2011
Ieri i-am facut sotului o "declaratie de dragoste" gustoasa!
detalii27 ianuarie 2011
Ingrediente: 350 g de pipote si inimi de pui; 250 g ficat de pui, 4 oua, 1 legatura patrunjel si una de marar,
detalii29 decembrie 2010
BRAD APERITIV cu globuri din ketchup
Iti trebuie:
600 g faina
2 oua
2 linguri cu unt
1 cana cu lapte(sau apa)
1 lingurita rasa cu sare
20 g drojdie
si
carnati, cabanos
29 decembrie 2010
Ingrediente
2 kg gheare si capuri de pui
1/2 kg morcov
1/2 kg telina
1/2 kg pastarnac
1 capatana usturoi
carne pui(piept,pulpe)
detalii
26 decembrie 2010
Ingrediente
2 ciolane de porc (circa 2 kg), 1/4 kg sorici sau 2-3 picoare de porc, o ceapa (50 g ), foi de dafin,5 – 6 catei de usturoi, 10 boabe de piper, o lingurita rasa de sare .
Mod de preparare
Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece .Se adauga piperul,foi de dafin, sarea si ceapa intreaga. Ca sa nu se tulbure, piftia se fierbe de la inceput la foc mic fara clocote, cu capacul tras putin deoparte. Timpul de fierbere trebuie sa fie de 4-5 ore, ca sa se desprinda bine carnea de pe oase si lichidul sa