Drob din maruntaie de pasare

27 ianuarie 2011,

Ingrediente: 350 g de pipote si inimi de pui; 250 g ficat de pui, 4 oua, 1 legatura patrunjel si una de marar, 2 cepe, sare, piper, usturoi si alte condimente (la alegere)

Preparare: pipotele si inimile se pun la fiert in apa cu sare; ficatul il  fierbem separat; se dau la rece (sa se intareasca) apoi le trecem prin masina de tocat, impreuna cu doua cepe mari.

Intr-un bol punem ouale batute spuma cu un praf de sare, tocatura, verdeturile tocate, condimentamPunem totul intr-o tava unsa bine cu ulei si tapetata cu faina (sau tapetata cu hartie de copt) si dam la cuptor.

Sfat: daca dorim putem pune deasupra un ou batut cu sare, piper si 1 paharut de samantana!

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita