Am incercat zilele trecute un smoothie foarte bun, in ton cu anotimpul de afara: Aveti nevoie de : sucul de la doua portocale mari, sucul de la o jumatate de lamaie, 3 lingurite miere (sau mai mult daca vreti sa fie mai dulce), doua pahare de apa plata. Se adauga sucul de portocale si […]
Ingrediente: 300g carne porc 300g carne de la urechi,picioare si cap de porc 1 cartof 1 morcov 1 ceapa Preparare: Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert impreuna cu legumele, apa se pune doar cat sa le acopere (daca se pune mai multa dureaza foarte mult fierberea). Se potriveste focul mai […]
1 cescuta boabe de soia
1 ardei capia rosu
15 masline negre
2 lingura patrunjel verde tocat
sare, piper
Ieri i-am facut sotului o "declaratie de dragoste" gustoasa!
Ingrediente: 350 g de pipote si inimi de pui; 250 g ficat de pui, 4 oua, 1 legatura patrunjel si una de marar,
BRAD APERITIV cu globuri din ketchup
Iti trebuie:
600 g faina
2 oua
2 linguri cu unt
1 cana cu lapte(sau apa)
1 lingurita rasa cu sare
20 g drojdie
si
carnati, cabanos
Ingrediente
2 ciolane de porc (circa 2 kg), 1/4 kg sorici sau 2-3 picoare de porc, o ceapa (50 g ), foi de dafin,5 – 6 catei de usturoi, 10 boabe de piper, o lingurita rasa de sare .
Mod de preparare
Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece .Se adauga piperul,foi de dafin, sarea si ceapa intreaga. Ca sa nu se tulbure, piftia se fierbe de la inceput la foc mic fara clocote, cu capacul tras putin deoparte. Timpul de fierbere trebuie sa fie de 4-5 ore, ca sa se desprinda bine carnea de pe oase si lichidul sa