Ardei umplut si sarmale

17 ianuarie 2019,
Ardei umplut si sarmale

Nu m-am gandit niciodata sa combin Ardei umplut si sarmale. Dar iata ca se poate! Vreti si voi reteta?

 

Ingrediente Ardei umplut si sarmale

1kg carne tocata de vita, 1kg ardei gras, 1 varza, 2 morcovi, ceapa – 3 buc, sare, bors, bulion – 3 linguri, patrunjel si marar, orez – 250 g

 

Mod de preparare Ardei umplut si sarmale

Se pune ceapa la calit, se adauga morcovul ras, patrunjelul, mararul tocat si 3 linguri de bulion. Aceasta compozitie se rastoarna peste carne si orez. Se amesteca bine. Ardeii se spala, se scot capacelele, varza se pune la oparit in apa cu bors. Rand pe rand se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se impaturesc sarmalele. Se lasa la foc mic cca. 3 ore. Spre final se adauga bors.

Pofta buna.

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul