Nu m-am gandit niciodata sa combin Ardei umplut si sarmale. Dar iata ca se poate! Vreti si voi reteta?
Ingrediente Ardei umplut si sarmale
1kg carne tocata de vita, 1kg ardei gras, 1 varza, 2 morcovi, ceapa – 3 buc, sare, bors, bulion – 3 linguri, patrunjel si marar, orez – 250 g
Mod de preparare Ardei umplut si sarmale
Se pune ceapa la calit, se adauga morcovul ras, patrunjelul, mararul tocat si 3 linguri de bulion. Aceasta compozitie se rastoarna peste carne si orez. Se amesteca bine. Ardeii se spala, se scot capacelele, varza se pune la oparit in apa cu bors. Rand pe rand se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se impaturesc sarmalele. Se lasa la foc mic cca. 3 ore. Spre final se adauga bors.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
foto: Pixabay.com