Iata un aperitiv rapid, simplu si gustos: Gogosele din cartofi si branza.
Miclescumirela a trimis o reteta delicioasa de Tarta cu dovlecei si ciuperci.
Iata o tarta delicioasa, rapida si plina de vitamine: Tarta cu branza si spanac.
Va trimit un model de aperitiv mai special cu care sigur veti incanta invitatii. Ce-i drept nu prea este un meniu de criza, dar nici foarte scump. O data in an se merita
Iata un aperitiv deosebit. Va fi pe placul copiilor sau al musafirilor: Oameni de zapada din oua de prepelita.
Iata o alta reteta trimisa de Anisoara67: Inimioare cu chimen.
Vorbim, asadar, de o PLACINTA CU VERDETURI facuta dupa o reteta originala manastireasca, special pentru zilele de post.
Iata o alta reteta trimisa de Anisoara67: Saratele cu susan si mac.
Pentru Inaltare va recomandam niste oua moderne sidefate.
Iata o reteta traditionala si gustoasa: drob de pui, fara organe (pt ca mie asa imi place drobul!). Ca tot vine Invierea Domnului!
Ingrediente: oua, vopsea (diverse culori), otet, apa, sunca pentru luciu.
Auzit-ati auzit in calatoriile voastre gurmande prin lume de cocosul cu vin? O sa va grabiti sa-mi raspundeti ca „da”, amintindu-va de reteta frantuzeasca de „coq au vin”…
Iata un preparat numai bun de pus la camara, pentru iarna: Aperitiv de gogosari.