Carmenica a trimis aceasta delicioasa de Mazare batuta, ideala pentru o zi de post.
Iata o delicioasa retete de bruschete, numai buna pentru o zi de post.
Te invitam sa incerci aceasta reteta delicoasa de Covrigi de casa.
Va trimit un model de aperitiv mai special cu care sigur veti incanta invitatii. Ce-i drept nu prea este un meniu de criza, dar nici foarte scump. O data in an se merita
Iata un aperitiv deosebit. Va fi pe placul copiilor sau al musafirilor: Oameni de zapada din oua de prepelita.
Iata o alta reteta trimisa de Anisoara67: Inimioare cu chimen.
Vorbim, asadar, de o PLACINTA CU VERDETURI facuta dupa o reteta originala manastireasca, special pentru zilele de post.
Pentru Inaltare va recomandam niste oua moderne sidefate.
Iata o reteta traditionala si gustoasa: drob de pui, fara organe (pt ca mie asa imi place drobul!). Ca tot vine Invierea Domnului!
Ingrediente: oua, vopsea (diverse culori), otet, apa, sunca pentru luciu.
Auzit-ati auzit in calatoriile voastre gurmande prin lume de cocosul cu vin? O sa va grabiti sa-mi raspundeti ca „da”, amintindu-va de reteta frantuzeasca de „coq au vin”…
Iata o alta reteta trimisa de Corina Doldoran: Piftie de porc. Ingrediente Piftie de porc 1-ceapă 2-morcov 1-pâstârnac 5 buc. picior de porc piper sare 1 capatana-usturoi Mod de preparare Piftie de porc Se spala bine picioarele de porc apoi se pun intregi intr-o cratita mare la fiert impreuna cu morcovii, ceapa, pastarnacul, […]
Anisoara 67 ne-a trimis aceasta reteta minunata: Saculetii Mosului. Ingrediente Saculetii Mosului (4 bc) traistutele;cca 350g faina,un ou,sare,o lingura ulei de masline,o lingurita legume deshidratate,o lingurita amestec condimente uscat(oregano,cimbrisor,piper dafin,busuioc) umplutura;un piept de pui fara os,6-7 ciuperci proaspete,un ardei rosu,o ceapa rosie,sare,condimenrte uscate,o lingurita de legume deshidratate,ulei de masline,sare decor;boia dulce de ardei,crengute e oregano […]