Iata o reteta aspectuoasa de Rulouri de pizza in aluat foietaj. Pot fi o alternativa pentru gustarea de la birou.
Va propunem o reteta delicioasa si foarte simplu de facut: chifetelute de legume.
O salata de icre este numai buna pentru masa de Revelion. Noi va recomandam o reteta cu icre de stiuca.
Va recomandam un aperitiv cu care veti face furori: Rulouri de stiuca cu legume in aspic.
Iata o reteta traditionala de preparare a carnatilor de casa sosita din Moldova; ingredientele sunt controlate de noi, punem in carnati produse pe care le stim si le vedem si putem servi la masa de Craciun un preparat traditional fara aditivi alimentari din comert.
Iata o apetisanta reteta de Muschiulet impanat.
Ce ziceti de o asa reteta-apertitiv? Arata minunat traistuta lui Mos Craciun. Numai buna pentru mesele de sarbatoare.
Acest desert numit si Asure este un preparat traditional turcesc. Poate fi folosit si de Sarbatori ca sa impresionati musafirii.
Va recomandam o reteta de salata de boeuf, ideala pentru o masa de sarbatoare.
Prieteni dragi, stim ca traditia pune pe platoul aperitivelor de Sarbatori toba, caltabos, slaninute si carnaciori afumati. Dar pentru cei care doresc o variatie, eu va propun un aperitiv spectaculos, mereu apreciat la orice masa, traditionala sau nu, de Sarbatori sau nu, in familie sau nu.
Iata o reteta deosebita pentru Sarbatori: Creier speciall.
Iata un aperitiv de sarbatoare, foarte simplu de facut: Rulada de porc.
Iata o alta reteta trimisa de Corina Doldoran: Caltabos si sangerete.
Pentru a o prepara aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpa de porc taiata subtire si batuta cu ciocanu, ceapa verde, morcov ou si cascaval!
Va recomandam o reteta delicioasa, numai buna pentru o masa de sarbatoare: Ciuperci umplute.