Ciorba taraneasca

13 aprilie 2015,

Mod de preparare 

Pieptul de vaca sau ciolanul de porc proaspat se pune la fiert in 2 l apa rece cuo lingurita rasa de sare; se fierb cca o ora, la foc mijlociu,ca sa nu se tulbure supa.

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, cu 2 linguri de untdelmn si se adauga in supa, impreuna cu fasolea rupta in bucati.

Dupa cca 30 minute, se adauga mazarea.

Cand carnea si zarzavatul sunt bine fierte, se pun cartofii taiati in cuburi mici, ardeii taiati in felii subtiri si rosiile, taiate in felii de 2 cm grosime.

Ciorba se fierbe inca 15 minute, ca sa se moaie cartofii, apoi se adauga borsul, completand lichidul, ca ciorba sa nu fie prea deasa si se sareaza dupa gust.

Se lasa sa mai fiarba cateva clocote, apoi se ia de pe foc, se aromeaza cu leustean sau patrunjel si se serveste nedreasa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita