Iata o varianta interesanta de bulz: Bulz ca la Rumeantev!
Ingrediente Bulz ca la Rumeantev
400 g malai
500 g branza
100 g unt
150 ml smantana
6 oua
apa, sare, piper alb (sau paprika )
Mod de preparare Bulz ca la Rumeantev
Pasul 1: facem o mamaliguta mai moale din apa clocotita, sare si 1 lingura de unt adaugata la sfarsit.
Pasul 2: luam un vas rezistent la caldura si asezam un strat de mamaliguta, un strat de branza rasa (de oi, de vaci, mixta, de care avem), smantana si cubulete de unt.
Pasul 3: reptam operatiunea pana terminam ingredientele: la sfarsit vom pune un strat de branza, smantana, cubulete de unt si facem 6 cuiburi unde vom sparge 6 oua; dam cu un praf de sare si un praf de piper alb si apoi introducem vasul la cuptor. Este gata cand se fac ouale de deasupra! Este delicios!
Incearca si aceasta reteta video
Photo by Luke Johnson on Unsplash