Anisoara 67 a trimis aceasta reteta minunata de: Pepene galben cu fructe in aspic.
Iata un desert apetisant: Desert delicios cu sos de cirese.
Papanasi prajiti – Mod de preparare •Punem branza de vaci la scurs, intr-o sita tapetata cu tifon, pentru 1 ora. Chiar daca branza pare bine scursa, este bine sa facem acest lucru. Dupa ce branza s-a scurs, o punem intr-un vas, adaugam oul, sarea coaja rasa de portocale, semintele unei pastai de vanilie, zaharul si […]
Mod de preparare prăjitura în trei straturi fără coacere Biscuitii se farama cu atentie si se pune untul topit peste ei, amestecand cu atentie, pentru a obtine o compozitie fina. Totul se pune intr-o tava si se intinde uniform, pe toata suprafata. Se baga in frigider pentru zece minute, timp in care se pregateste crema. […]
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei si esenta de vanilie le turnam peste albusuri si mixam usor.
Ingrediente
6 oua, 200 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao, 150 g faina, 100 g nuci, 30 ml rom, o lingurita praf de copt, un plic de zahar vanilat.
Anisoara67 a trimis aceasta minunata reteta de Fursecuri cu gem de afine (fara ou). Pentru cine tine post se poate inlocui untul cu margarina sau unt de cocos. Ingrediente Fursecuri cu gem de afine (fara ou) (pentru cca 30 buc); 225 g unt, 50 gzahar pudra, cernut, esenta vanilie, 225 g faina, 50 g […]
Oanapl10 ne incanta cu aceasta reteta minunata de: Fursecuri cu model traditional. Ingrediente Fursecuri cu model traditional 300g unt moale 250g zahăr măcinat 2 ouă mari 1 linguriță esență de vanilie 600g făină 30g cacao neagră colorant alimentar roșu 1 albuș de ou (crud) Mod de preparare Fursecuri cu model traditional Freci untul […]
Ingrediente:
100 g unt
80 gr zahar pudra
1 ou
150 g faina
3 linguri cacao
coaja de portocale
Ingrediente:
300 g nuca (jumatati)
Blatul:
6 oua
200 g zahar pudra
2 linguri cacao
4 linguri faina
1 lingura apa minerala
1 praf de copt
Ingrediente:
nuci sau alune 200 g
zahar 300 g
oua 6 buc
faina 40 g
esenta de migdale 1 ml
zahar vanilat 2 plicuri
Ingrediente:
8 oua
9 linguri faina
8 linguri zahar
4 linguri ulei
1 lingura esenta de vanilie
1 ceasca zmeura