Iata o noua reteta trimisa de Miclescu Mirela: Prajitura cu mere si crema de zahar ars.
Iata o noua reteta trimisa de Mihagrigore: Pandispan bicolor cu mere.
Ingrediente
400-500 mg biscuiti paltinis sau populari, 200g unt, 500 ml + 100ml lapte, 200 g zahar, 4 linguri de faina rase
Ingrediente:
500 g branza de vaci
300 ml lapte
2 oua
100 g zahar
50 g unt
50 g nuca
4 linguri faina
2 plicuri zahar vanilinat
o esenta de rom
zahar pudra pentru ornat
Pentru desert va propunem astazi o reteta foarte usor de preparat: Mere si pere coapte cu rodie.
Va propunem o reteta simpla, dar gustoasa, ca sa-i rasfatati cu cei dragi. Pofta buna!
Cu siguranta ati mancat Macaroane cu branza, cand erati mici. Iata o reteta care sa va aminteasca de copilarie.
Va recomandam o delicioasa reteta de Negrese cu nuca si stafide.
Va recomandam astazi un desert foarte usor de pregatit si pe care il puteti servi fara probleme in caz ca aveti musarifi: bomboane cu nuca de cocos. Pofta buna!