felii de castravete
200 g somon fume feliat
250 g crema de branza Philadelphia
40 g unt
sare
piper alb
marar
Feliile de castravete taiate la 2 mm grosime se asaza pe un platou.
Crema de branza se freaca cu untul, se adauga sare si piper si mararul taiat foarte marunt.
Feliile de somon se taie in fasii .
Peste fiecare felie de castravete se spriteaza cate o masura de crema de branza cu unt, deasupra se aseaza cate o fasie de somon rulat.
Pe platoul se asaza cate un rand din aperitivele de mai sus pentru a crea un aspect frumos. Acest gen de aperitive nu dau gres niciodata! Pofta buna !
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2
Cuvinte cheie: aperitive revelion, masa de revelion, oua umplute, Platou cu oua umplute si felii de castaveti cu somon fume, preparate de revelion, reteta aperitiv, reteta oua umplute, retete de revelion, sfaturi gospodine