Iata o reteta de revelion foarte usor de preparat. Este un aperitiv foarte aspectuos care va imbogati masa de revelion: Platou cu oua umplute si felii de castraveti cu somon fume.
10 oua
Pate de pui 200gr.
Ulei
1 linurita mustar
Sare
Piper alb
Lamaie
Pentru decor:
Masline negre
Patrunjel
Dupa ce se fierb ouale se taie in jumatati cu grija si se scot galbenusele usor. Acestea se pun intr-un bol si se amesteca cu pateul, sarea, piperul si o lingurita de maioneza.
Maioneza se prepara cu cateva galbenusuri din ouale fierte, dar eu am adaugat si un galbenus crud, o lingurita de mustar, ulei, sare, si am amestecat cu mixerul. Treptat se pune ulei putin cate putin si am mixat bine, la final am pus si putin suc de lamaie.
Dupa aceea am mixat pasta de galbenusuri tari cu putina maioneza.
Urmeaza umplerea jumatatilor de albuse. Dupa am ornate ouale cu felite subtiri de masline si frunzulita de patrunjel.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2
Cuvinte cheie: aperitive revelion, masa de revelion, oua umplute, Platou cu oua umplute si felii de castaveti cu somon fume, preparate de revelion, reteta aperitiv, reteta oua umplute, retete de revelion, sfaturi gospodine