Iata o reteta propusa de o prietena a site-ului nostru, Violeta Postolache, din al sau Caiet cu retete.
Pentru a o prepara aveti nevoie de:
1 piept pui
200 g carne tocata pui
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben (sau verde)
1 ou
sare, piper
rozmarin
Iata un aperitiv delicios cu urzici: Chec aperitiv cu urzica vie.
Se taie marunt o ceapa si se pune la calit cu putin ulei, se adauga apoi morcov si ardei gras tocat marunt. Se mai lasa cam 1 minut la calit cu ceapa apoi se adauga o cescuta de orez. Peste se toarna 4 cescute de apa (la o masura de orez se pun 4 masuri de apa) si se lasa la foc mic pana se inmoaie bobul de orez, de preferat sa se puna si o tabla sub vasul in care gatiti.
Iata o reteta delicioasa de Chiftelute de pui cu cartofi si marar, trimisa de Violeta Postolache, din al sau Caiet cu retete.
Iata o noua reteta trimisa de Daniela: Paine de casa cu orez.
Iata o noua reteta trimisa de Daniela: Chiftelute de pui in aluat.
Iata o reteta delicioasa de paine de casa cu cartofi si patrunjel.
Iata o reteta deosebita de paine de casa: Paine impletita in sase.
Iata o noua reteta trimisa de Daniela: Empanadas cu ciuperci.
Iata o noua reteta trimisa de Daniela: Mamaliga cu ghebe la cuptor.
Iata un aperitiv aspectuos si foarte gustos. Merita efortul depus la preparare: Rulada tricolora.
Carmenica a trimis aceasta delicioasa reteta de post: Fasole batuta in cuib.