Iata un aperitiv interesant: Ciuperci jambonate, de la Anisoara67.
Va prezentam o interesanta reteta de chiftelute de orez. Sunt usor de preparat si cu un gust excelent.
Manole Carmen a trimis o reteta delicioasa de Rulada din piept de pui.
Seria de reţete pentru copii continuă cu un preparat extrem de simplu şi gustos: chifteluţe de curcan cu cuscus.
Reteta realizata de catre Alina Avram Dohotariu, un blogger culinar foarte talentat si creativ: Sandvis Omiduta.
Iata o alta reteta savuroasa de la Doyna: Aripioare la gratar cu salata sos si cartofi fierti.
A treia reteta de aperitiv cu care fac furori la adunarile cu prietenii si familia sau colegii de servici este aceasta (si promit sa trec la alte categorii de retete)
Iata o reteta de frigarui de pui cu legume si mozzarella, trimisa de Amalia-Carmen Sasarman.
Iata o reteta delicioasa de saratele fragede cu branza.
O reteta veche de pe vremea cand inca se mai facea paine cu cartofi in cuptorul mare din bucataria de vara.
Iata o reteta de chiftelute cu susan preparate la cuptor.
Iata o noua reteta trimisa de Akyanca: Prepelite cu bacon la cuptor.
Ciuspaisul sau Tuspais este o mancare de dovelecei cu multa smantana si marar. Este foarte cunoscuta in Banat, Crisana, fiind preluata din bucataria maghiara si sarba.
Pentru zilele ai musafiri neanuntati si nu stii ce sa pregatesti rapid, iata o reteta delicioasa, gata intr-o clipa: Coronita cu ciuperci si ardei.
Ingrediente
3 dovlecei
3 oua
200 ml bere
sare
piper
patrunjel
faina
ulei