<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Torturi

Tort cu nuca

Ingrediente
pentru blat: 5 oua
5 linguri zahar
3 linguri faina
150 g nuci macinate
1 sticulta esenta rom

detalii

Tort de ciocolata cu biscuiti si alune

Ingrediente
Crema de ciocolata Nutella (sau Fineti) – 400g
Biscuiti Petit Beurre – 350g
Arahide (alune sau nuci) – 250g
Lapte caldut – 150ml

detalii

Tort cu ciocolata si bezele

Ingrediente
Blat: 8oua, un praf de sare, 175 g faina, 150 g zahar, esenta rom sau vanilie
crema: 500 ml frisca lichida, 400 g crema de ciocolata tartinabila,10-15 trufe de ciocolata, 75 g zahar pudra vanilat
Glazura: 200 g ciocolata cu lapte

detalii
tiramisu - reteteletale.ro - foter_com

Tiramisu

2 pachete mari Piscoturi Savoiardi

8galbenusuri

750g mascarpone
500ml frisca Hulala
2 pliculete de zahar vanilinat
200g zahar pudra

detalii

Tort Amandina

Iata o alta reteta trimisa de Daniela: Tort Amandina.   Ingrediente Blat 6 oua 200 g zahar 8 linguri faina 3 linguri cacao 4 linguri ulei 4 linguri faina 1 plic praf de copt 1 praf de sare Crema 400 g unt 200 g zahar pudra 3 linguri cacao 2 galbenusuri 1 esenta de rom […]

detalii

Tort cu rodie

Iata o alta reteta trimisa de Daniela: Tort cu rodie.   Ingrediente BLAT 6 galbenusuri 100 ml apa calduta 150 g zahar 1 praf de copt 1 zahar vanilat 16 linguri faina 1 praf de sare zeama de la 1 rodie   Crema 300 ml frisca lichida 200 ml smantana 3 linguri zahar 2 linguri […]

detalii
Tort cui crema fina de branzica si trufe de ciocolata

Retete de Revelion: Tort cu crema fina de branzica si trufe de ciocolata

Ingrediente
blat: 8 oua, un praf de sare, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina,esenta
sirop: 250 ml apa, 250 g zahar, esenta rom

detalii

Tort alb-negru

Iata o reteta elaborata de tort. Merita efortul depus!       Ingrediente blat: 8 oua 1 cana zahar 2 ,1/2 cana faina 1 praf copt 2 linguri cacao 1 esenta rom 30 ml ulei 1 praf sare   Ingrediente crema: 6 oua intregi 200gr zh 3-4 linguri cacao 1 pachet unt (80% grasime) 5-6 […]

detalii
Tort-trufa6

Tort trufa

Un desert destinat iubitorilor de ciocolata, usor de pregatit, fara ingrediente sofisticate, dar de efect. Adica, un desert tocmai bun pentru a se afla pe masa de Revelion si, credeti-ma, daca-l veti incerca, va veti da seama ca chiar nu merita sa cumparati cine stie ce tort din comert, cu cremele acelea “dubioase”, batoase de […]

detalii

Retete de Revelion: Prajitura cu branza si cafea

Va recomandam un desert delicios si aratos, numai bun pentru masa de Revelion: Prajitura cu branza si cafea.   Ingrediente Pentru blat (diametrul de 24 cm): 100 g unt 120 g zahar brun 1 ou 30 g cafea boabe 125 g miez nuca 175 g faina 1/2 lingurita praf de copt 1 lingurita esenta de […]

detalii

Tort cu crema de nuci

Ingrediente
blat: 8 oua, 175 g zahar, 150 g faina, 25 g amidon de porumb, 100 g miez de nuca macinat marunt, o lingurita cu varf de praf de copt, esenta de rom, un praf de sare
sirop:150 g de zahar, 200 ml apa, esenta de rom

detalii

Retete de Revelion: Tort festiv cu fructe

Crinutz ne-a trimis la Solutia ta de criza aceasta reteta delicioasa de tort cu fructe si poza spectaculoasa pe care o vedeti. Daca va iese la fel de aratos… scrieti-ne!

detalii

Tort de capsune

Ingrediente:

1. 800 gr de capsune
2. 6 oua
3. 6 linguri de faina
4. 8 linguri de zahar
5. 1 plic praf de copt
6. 1 plic zahar vanilat
7. 500 ml frisca

detalii

Tort de Craciun

Iata o alta reteta trimisa lde Anisoara67: Tort de Craciun.   Ingrediente blat: 8 oua, 8 linguri de faina, 8 linguri de zahar, vanilie, un praf de sare umplutura 1: 250 g smantana grasa, 80 g zahar pudra vanilat, 10 g gelatina, un borcanel dulceata de afine umplutura 2: un compot mare de caise, 250 […]

detalii

Tort cu sarlota si ciocolata

Ingrediente:
Blat: 6 oua, 100 g faina, 125 g zahar, esenta, un praf de sare
Sarlota: 750 g SMANTANA grasa, 250 g branza fina de vaci (20% grasime), 150 g zahar pudra, 20 g gelatina alimentara, zahar vanilat, esenta vanilie

detalii