Torturi

Tort cu ciocolata si bezele

Ingrediente
Blat: 8oua, un praf de sare, 175 g faina, 150 g zahar, esenta rom sau vanilie
crema: 500 ml frisca lichida, 400 g crema de ciocolata tartinabila,10-15 trufe de ciocolata, 75 g zahar pudra vanilat
Glazura: 200 g ciocolata cu lapte

detalii
tiramisu - reteteletale.ro - foter_com

Tiramisu

2 pachete mari Piscoturi Savoiardi

8galbenusuri

750g mascarpone
500ml frisca Hulala
2 pliculete de zahar vanilinat
200g zahar pudra

detalii

Tort de ciocolata cu biscuiti si alune

Ingrediente
Crema de ciocolata Nutella (sau Fineti) – 400g
Biscuiti Petit Beurre – 350g
Arahide (alune sau nuci) – 250g
Lapte caldut – 150ml

detalii

Tort cu nuca

Ingrediente
pentru blat: 5 oua
5 linguri zahar
3 linguri faina
150 g nuci macinate
1 sticulta esenta rom

detalii

Tort cu buseuri si fructe

Anisoara67 a trimis aceasta minunata reteta de Tort cu buseuri si fructe.     Ingrediente Tort cu buseuri si fructe primul blat: 4 oua, 70 g faina, 75 g zahar, 25 ml ulei, un praf de sare al 2-lea blat: 4oua, 50 g faina, 30 g cacao, 25 ml ulei, un praf de sare buseuri: […]

detalii

Retete de Pasti: Tort cu capsune si frisca

Ingrediente:
-pentru blat: 6 oua, 12 linguri zahar, 5 linguri ulei, 8 linguri faina
-pentru crema: 300g smantana pentru frisca, 100 g capsune, 100g zahar

detalii

Tort de ciocolata cu mure si piersici

Oanapl10 a trimis  aceasta minunata reteta de Tort de ciocolata cu mure si piersici.   Ingrediente Tort de ciocolata cu mure si piersici -pentru blat: 6 oua 100 gr apa 100 gr ciocolata neagra 150 gr zahar 100 gr faina 20 gr cacao neagra 1 praf de sare   -pentru crema 1: 200g piersici din […]

detalii

Tort „Aisberg cu pinguini”

Anisoara67 a trimis aceasta minunata reteta de Tort „Aisberg cu pinguini”.   Ingrediente Aisberg cu pinguini Blat: 6 oua, 150 g zahar, 125 g faina, o lingura de cacao, esenta, un praf de sare crema: 500 g frisca, 500 g smantana sau iaurt gras, 300 g zahar pudra, 30 g gelatina, 2 pliculete de zahar […]

detalii
Tort diplomat

Tort diplomat

Iata o reteta trimisa de Murarasu: Tort diplomat.   Ingrediente Tort diplomat – 500 ml lapte – 500 ml frisca lichida – 5 galbenusuri – 200-250 gr zahar (intre 2/3 pahar si un pahar intreg, in functie de cat de dulce il vreti) – 2 linguri faina – 2 lingurite sau 2 fiole esenta vanilie […]

detalii

Tort cu sarlota si ciocolata

Ingrediente:
Blat: 6 oua, 100 g faina, 125 g zahar, esenta, un praf de sare
Sarlota: 750 g SMANTANA grasa, 250 g branza fina de vaci (20% grasime), 150 g zahar pudra, 20 g gelatina alimentara, zahar vanilat, esenta vanilie

detalii

Tort cu cirese si ciocolata

Oanapl10 a trimis aceasta minunata reteta de Tort cu cirese si ciocolata.     Ingrediente Tort cu cirese si ciocolata -pentru blat: 100g faina alba 25g cacao 1 lingurita praf de copt 1 praf de sare 115g unt 65g zahar 3 galbenusuri   -pentru jeleu de cirese: 400g cirese fara samburi 2 linguri brandy 150ml […]

detalii

Tort cu ananas si crema mascarpone

Oanapl10 a trimis  aceasta minunata reteta de Tort cu ananas si crema mascarpone.   Ingrediente Tort cu ananas si crema mascarpone Pentru blat: 40 g cacao neagră 125 ml apă 5 ouă 170 g zahăr 100 ml ulei 230 g făină 1 lingurită praf de copt esentă de rom   pentru cremă: 1 conservă ananas […]

detalii

Tort de capsune

Ingrediente:

1. 800 gr de capsune
2. 6 oua
3. 6 linguri de faina
4. 8 linguri de zahar
5. 1 plic praf de copt
6. 1 plic zahar vanilat
7. 500 ml frisca

detalii

Tort cu crema de portocale si mure

Oanapl10 a trimis aceasta minunata reteta de Tort cu crema de portocale si mure.   Ingrediente Tort cu crema de portocale si mure -pentru blat: 300 g mure 200 g unt 150 g zahar 4 oua 1/2 lingurita scortisoara pudra 1 varf cutit coaja de lamaie rasa 100 g faina 2 lingurite praf de copt […]

detalii

Tort cu portocale

Ingrediente
blat: 7 oua, un praf de sare, 7 linguri de zahar, 7 linguri de faina, 2 lingurite de coaja rasa de portocale
Crema alba: 500 g smantana grasa, 250 g crema de branza de vaci, 150 g zahar pudra, zahar pudra vanilat, 2 plicute de gelatina, stafide, coaja de portocala confiata
crema portocala:1 kg PORTOCALE, 2 pliculete gelatina, zahar vanilat

detalii