Tocanita de legume

17 mai 2022,
Tocanita de legume

Iata o minunatie de tocanita: Tocanita de legume.

 

 


Ingrediente Tocanita de legume


1 kg ciuperci Champignion, 1-2 ardei grasi rosii, 2 cepe rosii, un morcov, o bucatica telina, 1-2 catei de usturoi, cateva rosii coapte (sau suc de rosii), 2 foi de dafin, sare piper, marar verde, 50 ml ulei

 

 

Mod de preparare Tocanita de legume

 

1. Zarzavatul curata se spala si se taie astfel; ceapa se taie julien, ardeiul se taie cubulete, ciupercile se feliaza, rosii decojite se taie cubulete (se oparesc inainte un pic) morcovul si telina se dau prin razatoare.
2. Se incinge un pic uleiul apoi se caleste ceapa pana devine sticloasa apoi se adauga ardeiul cu morcovul si telina, ciuprcile felii. Se caleste totul pana scade sucul lasat apoi adaugam catelul de usturoi feliat marunt si rosiile cubulete sau sucul de rosii. Lasam sa fiarba la foc domol totul pana ce se leaga un pic sosul apoi potrivim de sare si piper, adaugam file de dafin si mai lasam 5 minute pe foc. Se opreste focul si se presara deasupra marar verde.
Pofta buna!

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita