Sarmale de post. Cea mai delicioasa reteta

06 aprilie 2020,
Sarmale de post

Suporta postul mai usor cu aceasta delicioasa reteta de Sarmale de post.

Ingrediente Sarmale de post

1 kg ciuperci
o cana  orez
3 cepe

 1 morcov
100 ml ulei
2 linguri pasta de rosii
150ml suc de rosii
sare, piper, marar,o foaie de dafin
Varza acra

Mod de preparare Sarmale de post

Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.

Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalelee. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate si printer sarmalute foi de dafin.Peste ele se pune apa si sucul de rosii .

Se fierb la foc mic cam 1  ora.


Imagine de pixel1 de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita