Iata o delicioasa reteta de tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii.
Ingrediente Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii
500 g ardei copti
1 ardei iute
3 rosii
5 catei usturoi
1 cana suc de rosii
1 ceapa
sare
piper
Mod de preparare Tagliatelle cu sos de ardei copti si rosii
Ardeii, rosiile si ardeiul iute se coc.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei. Cand ceapa devine transparenta se adauga rosiile taiate cubulete, sucul de rosii, ardeii curatati si taiati fasiii, ardeiul iute taiat cubulete, se adauga condimente dupa gust si se mai lasa sa fiarba cateva clocote.
Pastele se fierb in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, le scurgem de apa le trecem pe sub un jet de apa rece, le scurgem bine de apa si se amesteca cu sosul.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Reissaamme de la Pixabay