Astazi ne delectam cu o bunatate de mancarica de fasole! Reteta apartine prietenei noastre rekaalina.
Ingrediente Mancare de fasole
fasole-300g,
morcovi-2bucati,
ceapa-2bucati,
bulion-2 linguri,
sare dupa gust,
patrunjel,
ulei pentru prajit,
cartof-1bucata
Mod de preparare Mancare de fasole
Fasolea se spala, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se scurge de prima apa si se pune la fiert in alta apa impreuna cu un cartof curatat si spalat (un mic secret pentru a reduce efectul gazelor, el se lasa in apa circa 30 min).
Se curata ceapa, se pune la calit, se adauga morcovul ras, bulionul, patrunjelul circa 20 min la foc mic.
Cand fasolea este fiarta se rastoarna peste compozitia de bulion si se la lasa inca 30minute.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com