M-am inarmat cu 2 kg si m-am pus pe treaba. Iata ce-a iesit…
Ingrediente Mancare de spanac
2 kg de spanac verde
2 fire de praz
3-4 catei de usturoi
4-5 rosii
6 linguri ulei de masline
sare si piper dupa gust
Mod de preparare Mancare de spanac
1. Curatati si spalati foarte bine spanacul.
2. Intr-o cratita (care stiti ca nu lipeste) in uleiul incins, la foc potrivit, caliti timp de 2 minute prazul si usturoiul taiate rondele.
3. Adaugati spanacul. Eu l-am taiat fasii destul de mari. Amestecati din cand in cand pentru a nu se lipi.
4. Condimentati dupa gustul vostru cu sare si piper.
5. Dupa 6-7 minute adaugati rosiile taiate felii. Mai lasati la foc pana ce rosiile se inmoaie putin (~3 minute)
Noi am servit cu ou postat deasupra.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video