Ciuperci pe pat de mamaliga

26 mai 2019,
Ciuperci pe pat de mamaliga

Mod de preparare Ciuperci pe pat de mamaliga

Se calesc ciupercile in putin ulei.

Se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa. Se adauga sare, piper, condimente, mararul tocat marunt si se lasa deoparte.
Se face o mamaliga potrivit de moale, se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu margarina.
Se unge o tava de cozonac cu margarina, se pune un strat de mamaliga si apoi se pune amestecul de ciuperci
Se mai pune deasupra un strat de mamaliga, se niveleaza si se da la cuptorul incins circa 30 minute.
Cand e gata se lasa putin sa se aseze si se rastoarna cu grija pe un platou.
Se taie felii si se serveste.E foarte buna si rece.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul