Ciuperci cu sos alb

19 septembrie 2019,
Ciuperci cu sos alb

Iata o reteta simpla si deliciosa: Ciuperci cu sos alb.

 

Ingrediente Ciuperci cu sos alb

2 cutii de ciuperci

1 cutie lapte

faina

ulei

brinza topita

patrunjel

bulion

condimente

piper

usturoi

 

Mod de preparare Ciuperci cu sos alb

Ciupercile se scurg, se spala in strecuratoare si se fierb 25 de minute in apa cu o lingurita de condiment. Intr-o oala se pune laptele la fiert, cand e gata se adauga faina, se amesteca cu telul la foc mic, se adauga cuburile de branza topita si se mai lasa la fiert 10 minute. Apoi se adauga piper alb, usturoi si condimente dupa gust. La final se pun ciupercile si patrunjelul tocat marunt.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita