Ce ziceti de aceasta minunata reteta de salata de curcan? E numai buna sa-i faceti o surpriza romantica partenerului.
Ingrediente Salata de curcan
un piept de curcan
7 cartofi potriviti
6 morcovi
un borcan castraveti in otet (6-7 buc)
3 gogosari in otet
6 oua
200 ml ulei
mustar
sare
piper
Decor:
2 gogosari in otet
maioneza
Mod de preparare Salata de curcan
Pieptul de curcan se pune la fiert, se spumeaza, dupa care se adauga morcovii si cartofii intregi. Adugam sare dupa gust si fierbem la foc mic ca sa nu se sfarame legumele. Cand sunt gata le scoatem incet si le lasam la racit. Carnea se fierbe pana ce se desface de pe os. Castravetii, gogosarii, morcovii si cartofii se taie cubulete foarte mici, la fel procedam si cu carnea. Peste amestecul de legume si carne adaugam 3/4 din cantitatea de maioneza obtinuta din 4 galbenusuri fierte, doua crude si 200 ml ulei. Adaugam mustar, sare si piper dupa gust, amestecam bine, dupa care o asezam pe platou, dam forma a doua inimioare si decoram cu gogosar in otet taiat marunt si maioneza.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com