Salata de boeuf, de sezon!

27 ianuarie 2011,

Ingrediente: asa o numim noi, in mod traditional dar eu am facut-o cu carne de pasare (un piept de cocos); am mai adaugat 500 g cartofi si 250 g alte legume (morcovi, pastarnac, telina), apoi mai trebuie castaveti la otet, gogosari, masline, sare, piper,2 linguri mustar.

Maioneza se face din 3 galbenusuri (unul fiert),1 cana ulei, mustar, 1 praf de sare si unul de sare de lamaie

Preparare: am pus la fiert mai intai carnea de pasare; se aduna spuma apoi punem o ceapa (pentru gust, din lichidul ramas se face o supa gustoasa cu taitei de casa!), sare si legumele; se lasa la rece apoi tocam marunt totul. Combinam, apoi condimentam si amestecam cu maioneza din care am oprit un sfert pentru decor.

Decor: imbracam totul intr-o "camasa" galbena din maioneza si decoram dupa imaginatia noastra

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita