O reteta haioasa pentru copiii carora nu le plac produsele lactete, ouale etc. Asa pot fi convinsi sa le manance. Soriceii veseli pot fi consumati fie ca o gustare, fie ca mic dejun.
Ingrediente Gustare Soricei veseli
1 cutie cascaval pane
2 oua fierte tari
2 ridichii rosii
8 boabe de piper negru
1 morcov
cateva feliute de branza topita
salata verde pentru ornat
cateva rosioare chery
patrunjel verde
Mod de preparare Gustare Soricei veseli
Cascavalul se poate praji in ulei, sau se poate pune in tava de la cuptor. Punem in tava de la aragaz hartie de copt. Punem cascavalul si il dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Fierbem ouale tari, apoi le lasam la racit. Le curatam si le taiem pe jumatate. Taiem ridichea in feliute subtiri. Punem cate o feliuta in loc de urechi.
Morcovul se taie cubulete mici si se pune in loc de nasuc, iar piperul il punem in locul ochisorilor. In loc de codita pune cateva tulpini de patrunjel. Taiem restul de morcov in fasiute subtiri. Punem in mijlocul fiecarei felii de branza topita cate o fasiuta de morcov si rulam, sa capete aspectul unei cale. Punem salata verde pe o farfurie, cascavalul, ouale si branza topita. Atentie cand dam la copii soricei, scoatem boabele de piper.
Incearca si aceasta reteta video