Castigatori CONCURS: Gateste pentru familia ta si poti castiga o masina de paine!

19 decembrie 2016,
paine - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta si poti castiga unul dintre cele doua masini de paine oferite de Sfatulparintilor.ro.

 

Perioada desfasurare concurs

5-18 decembrie 2016.

 

Concursul s-a incheiat.

Castigatoare sunt: Oanapl10 si Anisoara67.

Userul Danielapatty va primi un premiu oferit de Sfatulparintilor.ro (altul decat masina de paine).

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

Premii

2 x Masina de paine Gorenje

masina de paine

* fotografie cu titlu de prezentare

 

Cum participi

Vino AICI cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: aperitive, mic dejun, salate, supe, feluri principale, deserturi etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro.

 

Criteriile de acordare a premiilor

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

 

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Afisarea castigatorilor

Castigatorii  vor fi afisati luni, 19 decembrie 2016, in acest articol care anunta concursul.

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 1. Concursul de retete “Gateste pentru familia ta si poti castiga o masina de paine!” este valabil in perioada 5-18 decembrie inclusiv.

 

 1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza cel putin 3 retete la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea ReteteleTale.

 

 1. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 2 premii. Premiile constau intr-o masina de paine Gorenje oferite de Sfatulparintilor.ro.

 

 1. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criterii: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor).

 

 1. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 19 decembrie, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

 

 1. Organizatorul concursului “Gateste pentru familia ta si poti castiga o masina de paine!” este:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro).

 

 1. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

 

 1. Premiile se vor transmite castigatorilor pe teritorul Romaniei, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail.

 

 1. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

 

 1. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

 1. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro si au fost publicate pe site.

 

 1. Prin participarea la concurs, va asumati raspunderea atat cu privire la calitatea de autor, cat si cu privire la originalitatea textelor si fotografiilor trimise, organizatorul  nefiind raspunzator in situatia in care participantul foloseste creatia unei alte persoane, fara consimtamantul acesteia.

 

 1. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita